Başkan Yüce’den Akyazı’ya müjde ! Ormanköy-Akyazı-Kuzuluk Arasını Tamamen Yenileyeceğiz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Yüce’den Akyazı’ya müjde

Akyazı Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Bilal Soykan ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı için önemli bir müjde verdi. Başkan Yüce, Akyazı’nın ana arteri olan Ormanköy – Kuzuluk arasındaki yolun baştan sona yenileneceğini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi’nin SASKİ marifeti ile çalışmalarını tamamladığı Akyazı Atık Su Arıtma Tesisi’nin tanıtım töreni sonrasında ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Akyazı Belediyesi’ni ziyaret eden ve Belediye Başkanı Bilal Soykan ile bir araya gelen Başkan Yüce bu buluşmada Akyazı için önemli bir müjdeyi de duyurdu. Akyazı’nın ana arteri olan Ormanköy- Kuzuluk arasındaki yolun tamamen yenilenerek asfaltlanacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “ Çalışmalara kısa süre içerisinde başlayacağız” dedi.

Başkan Yüce’ye Akyazı için verdiği bu müjdeden dolayı teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İlçemizin ana arteri olan ve merkezinden geçen bu yolun yenilenmesi için uzun süredir çalışmalarımız devam ediyordu. Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda olan bu yol Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatları ile kısa süre içerisinde Ormanköy mevkiinden Kuzuluk’a kadar asfaltlanacak. Başkanımıza ilçemiz için son derece önemli olan bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce bu ziyaret sonrasında AK Parti İlçe Teşkilatını ve Akyazı Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti. Akyazılı Muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Yüce, muhtarların sorunlarını dinleyerek en kısa sürede detaylı bir toplantı yapılacağını da ifade etti.

Başkan Yüce’den Akyazı’ya müjde ! Ormanköy-Akyazı-Kuzuluk Arasını Tamamen Yenileyeceğiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir