Başkan’ın Misafirleri Var !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Hasan Akcan şu sözleri sarf etti.

Uzun yıllardır Akyazı’da hizmet veren ve geçtiğimiz ay yapılan Halk konserinde de emeği geçen tüm müzisyenleri bir araya getirdik. Akyazılı müzisyenlerin onuruna verdiğim,z tanışma yemeğinde müzisyenleri ilk kez bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadık.

Toplantı’da tek tek söz alarak kendilerini tanıtan Akyazılı müzisyenlerin dilek ve temennilerinde hep birliktelik ve beraberlik ve daha sık buluşarak Akyazı’nın müzisyenleri olarak yeni ve ortaklaşa Akyazı’ya faydalı bir şeyler yapabilme temennisi vardı.

Akyazı tüm kurumları ile sivil toplum örgütleri ile odalarıyla çok dinamik bir ilçedir.Sakarya’nın en büyük ilçesi olması yönüyle de önemli bir yere sahiptir. Aynı dinamikliği ve heyecanı Akyazı’da yıllardan beri müzik alanında çalışmalarını sürdüren ve önemli başarılar elde eden kardeşlerimizde görmekteyiz. Bu akşam ki tanışma toplantımıza katılmaları bizleri ziyadesi ile memnun etti. Belediye olarak Akyazı’nın müzisyenleri ile bundan sonra yapacağımız çalışmalarda birlikte hareket etmek istiyoruz. tüm Müzisyen kardeşlerimizin de bu anlayışta olduğunu biliyoruz. bu toplantıları yıl içerisinde tekrar tekrar yapmayı planlıyoruz.

 

Başkan’ın Misafirleri Var !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir