BBP Akyazı İlçe Başkanlığına Naim Yolcu tekrar seçildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP Akyazı İlçe Başkanlığına Naim Yolcu tekrar seçildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Akyazı İlçe Başkanı Naim Yolcu, tekrar seçildi.

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen kongre, Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kongredeki seçimde tek aday olan mevcut başkan Naim Yolcu, güven tazeledi.

BBP İl Başkanı Cengiz Bayar, burada yaptığı konuşmada, Akyazı 4. Olağan kongresinin hayırlı olmasını dileyerek,”İlçe Başkanımız Naim Yolcu kardeşimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Görevi aldığım ilk günden itibaren Akyazı’da hem niceliksel üye sayısı açısından hem de niteliksel olarak imkansızlıklar içerisinde disiplinli bir yapılanmanın oluşmasında ve bugünlere gelmesinde ön ayak olduğu için tekrar teşekkür ediyorum. Bir teşekkürüm de Alperen Ocakları Başkanı Kadir Yılmaz kardeşime. Gerçekten bir Alperen ruhu ve disiplini ile hem parti teşkilatımıza hem Alperen Ocaklarına sağladığı destekten dolayı kendisini yeni tanıdım ama onur duydum teşekkür ediyorum. Akyazılı olması nedeniyle bir teşekkür de Şenol Yıldız kardeşime teşekkür ediyorum. Şenol Yıldız kardeşim günün hangi saatinde olursa olsun tek bir mazeret uydurduğunu görmedim, telefon açtığımda başkanım 5 dk sonra hazırımdan başka bir şey duymadım şimdiye kadar, tekraren bir Akyazılı olarak Şenol Yıldız kardeşime teşekkür ediyorum.

Değerli dava ve yol arkadaşlarım 28 Mayıs tarihinde daha çok yeni Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri yaşadık. Biz parti olarak ilk önceliğimiz mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekraren Cumhurbaşkanı olarak seçilmesiydi. Ben genel merkezimizde yapmış olduğum konuşmamda genel merkezimizin ve tüm teşkilatlarımızın huzurunda Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması birinci hedefim olarak koymuştum. Hatta yapmış olduğumuz afişlerde de bir oy Erdoğan’a bir oy Muhsin Yazıcıoğlu’na dedik. Önceliğimiz Cumhurbaşkanımızdı, öyle olması gerekiyor ve öyle de oldu. Allah Cumhurbaşkanımızın yar ve yardımcısı olsun başarıları daim olsun. Milletvekili seçimlerinde ben ve Naim kardeşim de adaydık. Demekki kendimizi yapacaklarımızı, projelerimizi Sakaryalı hemşehrilerimize aktaramamış olacağız ki seçilemedik, milletimize küsmedik bize yakışmaz bu konuda kendimizi daha iyi geliştirerek milletimize hizmet için adımlar atacağız. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde milletimizin hassasiyetleri konusunda, Sakaryamızın kalkınmasında etkili olacak projelerle tekrar halkımızın karşısına çıkacağız, desteklerini isteyeceğiz. Eğer bizim adaylarımızı seçerlerse Büyük Birlik Parti Belediyeciliği nasıl olur göstereceğiz, seçmezlerse doğru bildiklerimizi söylemeye devam edeceğiz ama Sakarya da Akyazı içinde bir şansız bir yerdeyiz. Marmara bölgesinde yüzde 82 ile oy alan bir Cumhur ittifakı içerisindeyiz, onunla onur duyuyoruz. Sevgili başkanımızla da, Ak Partimizin bu başarısından dolayı da kendilerini bir kez daha kutluyoruz ama biz yine Cumhur İttifakı ile siyaset yapmaya devam edeceğiz. Kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, işçilerle, esnafla çözüm odaklı bir siyaset yapacağız ve bu yoldan asla sapmayacağız.” dedi.

Kongreye, Akyazı Belediye Başkanı, siyasi ilçe başkanları ile delegeler katıldı.

BBP Akyazı İlçe Başkanlığına Naim Yolcu tekrar seçildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir