BBP İlçe Başkanı Yolcu; Halkımızın Tercihine Saygı Duyuyoruz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Çok Değerli Akyazılılar
Uzun bir süredir yürüttüğümüz seçim kampanyasının sonucunda ,yüzde % 28,5 oy oranıyla 5 meclis üyesi ile temsil etme yetkisini kazanmış bulunuyoruz .
Elbette bizim hedefimiz Belediye başkanlığını kazanmaktı ,vede Gönül adamı sn Osman Karaoğlan Başkanımızı Belediye Başkanı yapmaktı ,ancak halkımızın tercihi bu yönde olmuştur ,saygı duyuyoruz .
Devletimizden bir kuruş almadan herhangi bir yerden vede kuruluştan bir simit dahi beklemeden ,sadece kendi imkanlarımızla karşıladığımız ,belediye başkan adayımızın ve meclis üyesi adaylarımızın vede gönüllülerimizin katkılarıyla yaptığı bir seçim çalışması oldu .
Bu vesileyle emeği geçen başta çok kıymetli Genel Başkanımız sn MUSTAFA DESTİCİ Belediye başkan adayımız sn Osman Karaoğlan’a meclis üyesi adaylarımıza BBP ilçe yönetimime Kadın kollarımıza alperen ocağımıza hiçbir karşılık beklemeden fedakarca çalışan tüm gönüllülerimize ne kadar teşekkür etsem azdır.
Ömrü olana daha neler göreceğiz ,kayıp ettik fakat yenilmedik birliğimizi diri tutacağız kardeş olduğumuzu komşu olduğumuzu bu yolun uzun soluklu olduğunu bilip Nerde kalmıştık deyip yine düğünümüzde cenazemizde birliğimizi muhafaza edeceğiz teşekkür için tek tek isim yazmak isterdim ancak olurya birinizi unutur atlarım
Buda kırgınlığa sebep olur düşüncesiyle isme girmek istemedim
Hemde çok uzun olur diyerekten hepiniz adına Başkan adayımız Akyazının abisi Osman Karaoğlanı kucaklıyorum .Yapıcı yol gösterici muhalefet ederek iktidarımızın basamaklarını döşemeye devam edeceğiz.
saygı ve hürmetle
BBP İlçe Başkanı Yolcu; Halkımızın Tercihine Saygı Duyuyoruz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir