Belediye Başkan Adayı Soykan ve İlçe Başkanı Ekremden Kurumlara Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Akyazı  İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı, ilçede görevde olan kurum ve kuruluşların temsilcilerini ziyaret etti.

Ak Partili Başkan ve Yardımcıları, önce İlçe Kaymakamı Yakup Güneyi ziyaret etti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemiri ,Tapu Kadastro md.vekili Hatice Cinkayayı,İlçe Nüfus Müdürü  Fatma Türkeni ziyaret eden heyet son olarak İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar’ı ziyaret etti.

Ziyarete ilçe Başkanı Mesut Ekrem,Belediye başkan adayı Bilal Soykan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Talip Boğaz, , Mehmet Öztürk ve Kızılay Akyazı Şube başkanlarından Mustafa Birincioğlu eşlik etti.  Teşkilat olarak vatandaşlardan gelen talep ve istekleri, soruları aldıklarını belirten Başkan Ekrem, Vatandaşlara cevap verebilmek adına ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla her zaman istişare içerisinde bulunacaklarını belirterek ziyaretlerin her kademeye artarak devam edeceğini vurguladı. İlçe Kaymakamı Yakup Güney ve diğer kurum amirleri bu ziyaretten duydukları  memnuniyeti dile getirerek, Ekrem Ve Soykana  başarılar dilediler.

 

Belediye Başkan Adayı Soykan ve İlçe Başkanı Ekremden Kurumlara Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir