Belediye Başkanları Uludağ’da buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Marmara Belediye Başkanları toplantısı Bursa Uludağ’da yapıldı. 3 gün süren toplantılar bugün sona eriyor.

Marmara’yı yöneten ve söz sahibi oldukları mekânlara verdikleri kararlarla yeni bir ruh ve çehre kazandıran belediye başkanları, Uludağ’da toplandı.

Sakarya’dan ilçe belediye başkanlarının da bazılarının katıldığı toplantı 3 gündür devam ediyor.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek zirvede başkanlar, siyasal iletişimden güncel konulara, belediye bütçesinden finansal okuryazarlığa kadar birçok alanda önemli meseleleri tartışacaklar.
Türkiye yeni bir seçim atmosferine girerken, hizmetleriyle seçimlerin kaderini büyük oranda belirleyen belediye başkanları, Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Başkanlar Zirvesi’nde bir araya gelecek. Uludağ’da 3 gün sürecek zirveye büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları katılacak.11043423_1538219973124976_3641496675190523164_o.jpg
Zirve ile ilgili bilgi veren MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Marmara Belediyeler Birliği’nin bu yıl 40. yaşını kutladığını belirterek “MBB, 6’sı büyükşehir olmak üzere 172 belediyenin üye olduğu geniş bir aile. İnşallah bu sayı her geçen yıl daha da artacak. Böylesine köklü bir yapıya sahip olan birliğimizin üye başkanlarıyla zaman zaman bir araya gelerek hem aramızdaki duygusal bağı güçlendiriyoruz hem de deneyim paylaşımında bulunuyoruz. Bu tür buluşmalardan elde edilen bilgi ve tecrübe kazanımları her ilimiz veya ilçemiz insanına kaliteli hizmet olarak dönüyor. Bu yüzden Başkanlar Zirvesi’ni önemsiyorum. Ayrıca zirvenin gerçekleşmesinde bize her türlü desteği veren Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
Üç gün sürecek zirvede, Türkiye’nin ünlü iletişim uzmanı Ali Saydam, belediye başkanlarına  “Siyasal İletişim” üzerine bir sunum yaparak tecrübelerini aktaracak. Sosyal sorumluluk projeleri ve farklı yaklaşım ve söylemleriyle ekonomiye ayrı bir bakış açısı getiren FODER Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği Kurucu Başkanı Özlem Denizmen, “Karlar Altında Finansal Bilinçlenme” başlıklı bir sunum yapıldı.

Toplatı bugün yapılan konuşmalar ile son bulacak.11025944_1538220179791622_8984976970030269922_n-003.jpg

Belediye Başkanları Uludağ’da buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir