Belediye Kar Yaklaşırken İhtiyaç Sahibi Vatandaşları Unutmadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAR YAKLAŞIRKEN

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA BELEDİYE’DEN ODUN VE KÖMÜR YARDIMI

 

İlçe genelinde Akyazı Belediyesinin üyesi olduğu ve toplantılarına her zaman katıldığı Akyazı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımlarının yanında, Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekipleri tarafından eksik kalan ve daha önce durum tespiti yapılmış ve yine gerçekten ihtiyacı olduğuna kesin kanaat getirilen evlere kömür yardımları başladı.

 

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde sosyal yardımlar her daim devam ediyor. Öğrencilere kırtasiye yardımı, kuru gıda yardımı, Hayır Çarşısı kanalı ile giysi yardımı, odun ve kömür gibi yakacak yardımları ve benzeri yardımlar. Ayrıca; Akyazı Belediyesi Akbelde A.Ş. tarafından, Akyazı Belediyesi AŞEVİ vasıtasıyla her gün daha önce ihtiyaçlı olduğu tespit edilen vatandaşlara sıcak yemek yardımı yapılıyor.

 

İhtiyaç sahibi yuvalar sıcacık kalsın diye

 

Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmayan ve yakacak kömür yardımlarına başlayan Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde daha önce durum tespiti yapılmış evlere kömür dağıtmaya başladı. Bir yandan dağıttığı sıcacık yemeklerle bakıma muhtaç halde, geliri olmayan hasta ve yaşlıları unutmayan Akyazı Belediyesi öte yandan bu kişilerin yuvaları evleri soğuk kış günlerinde sıcacık kalsın diye şimdiden 157 ihtiyaç sahibi haneye kömür yardımında bulundu.

 

Tespiti yapılan evlere kömür yardımları devam edecek

 

Halen kömür dağıtımına aralıksız olarak devam eden Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekipleri tespit işlemleri tamamlanan diğer tüm ihtiyaç sahibi hanelere de odun ve kömür dağıtmaya devam edecek.

IMG_6532 IMG_6741 IMG_6772 IMG_6795 IMG_6798 IMG_6918

Belediye Kar Yaklaşırken İhtiyaç Sahibi Vatandaşları Unutmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir