Belediye Yardımlara Devam Ediyor !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce evsiz kalmış sokak hayvanlarını soğuk kış şartlarına bakılmaksızın besleme yiyecek temin etme ve toplama hizmetine aralıksız olarak devam ediyor.

Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk kış şartlarından insanlar kadar etkilenen sahipsiz sokak hayvanlarını da sahiplenen Akyazı Belediyesi daha önce toplanarak rehabilite işlemleri yapılmış bir şekilde yeniden doğaya salınan aşılı ve Küpeli Sokak hayvanlarının et ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak üzere sokaklara yiyecekler bırakıyor.

“Yoğun Kar ve soğuğa aldırış etmeden sokak sokak gezerek sahipsiz sokak hayvanlarını besliyor.”

Yoğun Kar ve soğuğa aldırış etmeden sokak sokak gezerek sahipsiz sokak hayvanlarını arayan ve bulan Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan aşısız olan köpeklerin toplayıp rehabilitasyon merkezine sevk işlemlerini sürdürürken öte yandan da daha önce aşı ve küpeleme işlemleri yapılmış hayvanları da doğal ortamlarında ve sokaklarda bularak yiyecek ihtiyaçlarını karşılıyor.

“Bir taraftan ulaşımla ilgilenirken diğer taraftan ekosistemin olmazsa olmazlarından olan hayvanlarımızın doğadaki mücadelelerine yardımcı oluyoruz.”

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ”Kış şartlarının çetinleşmesi bizim daha yoğun çalışmamızı sağladı. Bir taraftan ulaşımla ilgilenirken diğer taraftan ekosistemin olmazsa olmazlarından olan hayvanlarımızın doğadaki mücadelelerine yardımcı oluyoruz. Hayvanlarımızı doğada arayıp buluyor ve yaşadıkları ortama yiye bilecekleri yemleri bırakıyoruz. Halkımızdan da bu konuya hassas davranıp ellerinden gelen iyilikleri hayvanlarımızdan esirgemesinler. ”dedi.

015 017 022 028 031 033 041 046 JPG (389) JPG (393) JPG (396) JPG (409) JPG (415) JPG (419) JPG (420)

Belediye Yardımlara Devam Ediyor !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir