Belediyeden 15 Temmuz Panelli Fotoğraf Sergisi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI BELEDİYESİNDEN 15 TEMMUZ ŞEHİT ve GAZİLERİ ANISINA FOTOĞRAF SERGİSİ

Akyazı Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitleri ve Gazilerinin anısına Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde 15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisi düzenleniyor.

15 Temmuz darbe girişiminde bu vatan için şehit ve gazi olan kahramanların anısına o gün yaşananların ve kahramanlık destanlarının anlatıldığı Fotoğraf Sergisi 29 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi binasında açılacak.

Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve katılan misafirler tarafından açılışının yapılacağı 15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisi 15 Temmuz darbe girişiminde neler yaşandığını hiç görülmemiş fotoğraf kareleri ile ziyaretçilere anlatacak.

Fotoğraf Sergisinde ayrıca 15 Temmuz darbe kalkışması anında Akyazı Halkının da Darbeye karşı kahramanca duruşu ve Milli İradeye destek nöbetlerindeki Fotoğrafları ve serginin açılışına katılan misafirlere Darbe ile ilgili Akyazı’da darbe gecesi ve sonrasında 27 gece Demokrasi ve Milli İrade nöbetlerinde neler yaşandığını anlatan bir Sinevizyon gösterimi de yapılacak.

Akabinde kamuoyunun yakından tanıdığı Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, 15 Temmuz Darbe girişimi ve sonrasında yaşananların konu alındığı bir konferans verecek.

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu 15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf Sergisi 29 Aralık – 08 Ocak arasında Akyazı Sosyal Gelişim merkezinde 10 gün boyunca açık olacak.

29 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi binasında gerçekleşecek programa tüm halkımız davetlidir.

Belediyeden 15 Temmuz Panelli Fotoğraf Sergisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir