Belediyeye Çelenk Koyacaklar İşte Gerekçeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzuluklu Vatandaşların 29 Mart 2015 Pazar günü eski belediyelerine Siyah Çelenk Koyarak Tepklireni ortaya koymaya hazırlanıyor.

Büyükşehir yasası ile birlikte 2014 seçimlerinde Akyazı ilçesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesine devrolan Kuzuluk Beldesi 29 Mart itibarı ile kapatılarak Mahalle Statüsüne geçti.Kuzuluk Mahallesi 29 Mart 2014 tarihinden itibaren tek bir hizmet görmezken vatandaşları sadece vaadlerle durdurmaya çalıştı.Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yerel seçimlerin ardından Kuzuluk Mahallesine bir kez olsun adım atmazken Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan da vermiş olduğu vaadlerin bir tanesini bile gerçekleştirememiş oldu.Kuzuluk Mahallesinde yollar ve Su ile ilgi büyük sıkıntılar devam etmekte ve bu vatandaşların artık çileden geçme noktasına getirmiş bulunuyor.Kuzuluk Belediyesi kendi bünyesinde kalkınırken şimdi iste İlçe belediyeden hiç bir katkı ve hizmet alamamanın eksikliğini yaşamaya devam ediyor.2014 Yerel Seçimlerinde Zeki Toçoğlu ve Hasan Akcan’ın seçim slagonu olan Kuzuluk çok değişecek ve evrim geçirecek sözleri gerçkel oldu.Kuzuluk Mahallesi Belde statüsünden Mahalle Statüsüne ve hizmet göremeyerek KÖY Statüsüne geçmiş olarak büyük evrim geçirmiş oldu. Kuzuluklu Vatandaşların 29 Mart 2015 Pazar günü eski belediyelerine Siyah Çelenk Koyarak Tepklireni ortaya koymaya hazırlanıyor.

Belediyeye Çelenk Koyacaklar İşte Gerekçeleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. bunu tezgahlayanlar belli..fitne ile uğraşanlar..isim vermiyeceğim ama gelecekle ilgili planların uzun vadede hesaplarını yapan arkadaşlara sesleniyorum : .tezgahınızın akamete uğrayacağı nı hep beraber göreceğiz. acele ediyorsunuz.Hasan başkana biraz zaman lazım..bu zamanıda millet vermiş zaten..bunun sonunda hesaplarınızın tutmayacağını sizde göreceksiniz. ihlasla hareket edenin en büyük yardımcısı da Yaradan dır. zaten O da , ona yardım ediyor..

    Cevapla
  2. 26 Mart 2015, 19:46

    Tabirinizle Tezgahlayanlar kimler aciklayin bakalim ne tazgahi varmis bu isin içinde hizmet alabilmek icin eylem yapmanin neyi tezgah acaba siz önce yazdiginiz yoruma isminizi yazin isimsiz yapilan yorumun arkasından doğru tezgah demek kolay yureginiz varsa isminizi yazinda gorelim

    Cevapla