1. Haberler
  2. Manşet
  3. Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay dönemi!

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay dönemi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay dönemi!
Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu sezon oldukça çalkantılı bir dönem geçiren Siyah Beyazlı ekipte başarısız sonuçların ardından Burak Yılmaz da görevinden istifa etti. Bu açıklamaların ardından Beşiktaş’ta yeni teknik direktörün kim olacağı büyük merak konusuydu. Siyah Beyazlı ekip, Rıza Çalımbay ile anlaşmaya varıldığını KAP’a açıkladı.
RIZA ÇALIMBAY İLE ANLAŞMA TAMAM

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Güneş’in Lugano yenilgisinden sonra istifa etmesiyle, yardımcısı Burak Yılmaz ile yola devam kararı aldı. Ancak Burak Yılmaz; 4 lig, 2 Avrupa maçında 4 mağlubiyet, 2 galibiyet alıp Avrupa Konferans Ligi’nden de elenince, taraftarların çok büyük protestosuyla karşı karşıya kaldı. Bu sabah istifa eden Burak Yılmaz’ın yerine akla gelen ilk isim, yılların tecrübesi Rıza Çalımbay oldu.

Bu sezon oldukça çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş’ta flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Burak Yılmaz’ın istifasının ardından yönetimle bir görüşme gerçekleştiren teknik direktör Rıza Çalımbay siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı.kaynak:Fanatik.com.tr

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay dönemi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir