Bilal Soykan Pazar Yeri Esnafı İle

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, pazar yeri esnafıyla buluştu.
Cumhur İttifakı adayları seçim çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, belediye meclis üyesi adayları ile AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, pazar yeri esnafıyla bir araya geldi.

Pazar yeri esnafının taleplerini dinleyen Soykan ve Ekrem, ihtiyaçlar konusunda destek sözü verdi.
Ziyaretlerde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, 2002 yılından bu yana AK Parti iktidarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde pek çok hizmet yaptığını ifade etti. lider Türkiye yolunda ilerlerken son 6 yılda bir çok engellemelerle karşılaşıldığını anlatan Ekrem; “Bunlar gezi kalkışması, 17-25 Aralık yargı darbe girişimi, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve son zamanlarda yaşadığımız ekonomik darbe girişimi. Bunlarla ne amaçlandı? Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak istemesini engellediler. Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi milletimizin birliği, beraberliği ve feraseti sayesinde engellenmiş oldu. Bunlarda başarılı olamayanlar şimdide ekonomik saldırıya geçti. Maalesef karşı karşıya kaldığımız mesele, bazı güç odaklarının Türkiye’ye karşı açık bir saldırısıdır. Devletimiz vatandaşı stokçu, vurguncu ve spekülatörlerin insafına bırakmamak ve kendilerine rahat bir nefes aldırmak için adımlar attı. Burada amaçlanan milletimizin üretim gücünün korunması, tezgahının dağıttırılmamasıdır. İnşallah 31 Mart’ta güçlü desteğinizle bu şer odaklarının oyunlarını bir kez daha bozacağız” dedi.

Bilal Soykan Pazar Yeri Esnafı İle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin