Bocce Sporunda Akyazı Rüzgarı Esti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bocce Sporunda Akyazı Rüzgarı Esti

2022-2023 Okul sporları Faaliyet programında yer alan, Bocce Volo Basamak disiplininde madalyalara ambargo koyan ilçe Akyazı oldu.

İlimizi ,ilçemizi ve okullarımızı bölge şampiyonalarında temsil etmek için zorlu hava koşullarına aldırmadan yarışan sporcular kıyasıya mücadele ettiler. Bu mücadele sonucunda Yarışmalarda;
Küçük erkeklerde il birincisi Paris Ortaokulu öğrencilerimizden Eren ALTUN olurken Kuzuluk Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdülkadir Furuncuoğlu ise 3.cü oldu.

Yıldız erkekler kategorisinde ise yine Paris ortaokulumuzdan Ömer Faruk Öztürk 1.inci, Mehmet Akif Mutlu 2.inci Kuzuluk Akşemsettin İmam hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammed Ali Aydın 3.üncü oldu.

Öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayarak Bu başarının oluşmasında büyük katkı sağlayan Beden eğitimi ve spor öğretmenlerimiz Faik Dursun ÖZTÜRK ve Ahmet ZENGİN çocuklarımızın büyük umutlar vadettiğini ve ilerleyen yıllarda milli takımlar düzeyinde ülkemizi temsil edebilecek sporcular olabileceklerini belirttiler.

Sporun ve sporcunun dostu akyazıhavadis.com haber ailesi olarak genç sporcularımızı ve okulumuzu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

Bocce Sporunda Akyazı Rüzgarı Esti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir