Böyle Ceza Duyulmadı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakaryaspor Yönetimi maç başı paralarını ödememek için futbolculara sezonluk performansa göre para cezası kesti. Oynamayan oyunculara bile para cezası kesilmesi bu kadarına da pes dedirtti!

HESABI KAPATTI
Başarısızlığı kabullenmeyen ve bu sezon kaçan şampiyonluğun faturasını sadece futbolculara yükleyen Başkan Selahattin Aydın ve ekibi 16 futbolcuya para cezası verdi. Takıma 10 maç başı ödemesi yapmayan yönetim bu hesabı çeşitli nedenlerden ceza keserek kapattı! Bu sezon takımda forma şansı bulamayan oyuncular dahi kulüpten alacağı olduğu için para cezasına çarptırıldı.

16 FUTBOLCUYA CEZA
Sakaryaspor’da en fazla para cezası Mert, A.Kadir ve Özgür’e kesildi. 3 oyuncu 15’er bin TL ile cezalandırıldı. Burak Göksel, Umut, Burak Bekaroğlu, Gökhan Şen, Aykut, Cihan, Hüseyin ve Gökhan Yazıcı 10’ar bin TL ceza aldı. Volkan, Buğrahan, İbrahim, A.Hamza ve Muhammet ise 5’er bin TL para cezasına çarptırıldı. Cezalar için 16 oyuncunun evine tebligat gönderildi.

CEZA ALMADILAR
Yönetim, takım kaptanları Yavuz Eraydın ve Levent Demiray’ın yanı sıra Sertaç Eren ile Mustafa Akgün’e para cezası vermedi. Bu 4 oyuncuya performansları yönetim tarafından beğenildiği için ceza verilmedi. Genç oyunculardan Canberk, Arda, Kaan, Uğur, Muhammet Bozkurt, Erhan, Fırat, Hacı Ömer gibi isimlerde ceza almadı. Cihan ve Hüseyin bu sezon oynamadan ceza aldı.

İŞTE CEZA ALMA
GEREKÇELERİ

Gökhan Şen, Ahmet Buğrahan Tuncay, İbrahim Kıymaz, A.Hamza Ok, Aykut Duran, Volkan Çekiç, Burak Göksel, Mert Sarı, Umut Pusat, Gökhan Yazıcı, Cihan Çimen, Burak Bekaroğlu, Muhammet Yürükuslu ve Hüseyin Bilge profesyonel futbolcu sözleşmesinin 5’nci maddesi futbolcu yükümlülükler f bendinde yer alan “Kulübün yer alacağı müsabakalarda oynayabilmek ve kendisinden beklenen verimi ortaya koyabilmek için özel hayatına ve sağlığına dikkat ve özeni göstermek” yazılı hükmüne aykırı davrandığından para cezasına çarptırıldı.

Çifte ceza aldılar

Sakaryaspor’un orta saha oyuncusu Özgür Kedikli, “Kulübün yer alacağı müsabakalarda oynayabilmek ve kendisinden beklenen verimi ortaya koyabilmek için özel hayatına ve sağlığına dikkat ve özeni göstermek, antrenman ve müsabakalarda oyun kurallarına hareket etmek, sportmence davranmak, müsabaka görevlilerinin kararlarına saygı duymak ve bunlara riayet etmek” hükümlerine aykırı davrandığı için 15 bin TL ceza aldı.

Bu sezonun 16 golle takımın en fazla gol atan oyuncusu alan A.Kadir Akyıldız, “Kulübün yer alacağı müsabakalarda oynayabilmek ve kendisinden beklenen verimi ortaya koyabilmek için özel hayatına ve sağlığına dikkat ve özeni göstermek, kulübün yurt içinde ve yurt dışında yapacağı tüm müsabakalarda antrenmanlara katılmak” yazılı hükmünlerine aykırı davrandığından 15 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Kaynak.Yenihaber

 

Böyle Ceza Duyulmadı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir