Bulunmasaydı İŞİD’e katılacaktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye sınırına yakın Mürşitpınarı Sınır Kapısına kadar gelen İŞİD’e bir süre önce ilimizden 20’in üzerinde gencin katılmak üzere gittiği gündeme gelmişti.

Suriye’ye giden gençlerin aileleri emniyet müdürlüğüne çocuklarının bulunması içinde başvuruda yaparken aradan geçen süre içerisinde de şehirde bu gençlerle ilgili çeşitli iddialar konuşulmaya başladı.

OZANLAR MAHALLESİ
Alınan bilgilere göre Adapazarı Ozanlar Mahallesinde oturan ve yaklaşık 2 ay kadar önce de Irak’a gittiği öne sürülen E. G.nin çatışmada öldüğü haberi geldi.

Ölüm haberini aileye 2 ay önce E. G. İle birlikte Irak’a giden bir kişinin verdiği belirtilirken E.G’den 1 aydır haber alamayan ailesinin gelen haberle yıkıldı. Ailenin yaşadığı ev bir anda cenaze evine dönerken E.G’nin öldüğüne dair bu haber emniyet tarafından doğrulanmadı.

Bir üst düzey polis yetkililisi emniyet müdürlüğüne bu konuda müracaat olmadığına dikkat çekerek bu yöndeki iddiaları kesin bir dille yalanladılar

17 YAŞINDAKİ BİR GENÇ

Bu arada Sakarya’da E.G.nin yanısıra İŞİD’e katılmak üzere giden 2 gencin daha yaşamını yitirdiği konuşuluyor. Bu iddia da doğrulanmazken, geçtiğimiz günlerde, İŞİD’e katılmak üzere Adapazarı’ndaki evinden ayrılan 17 yaşındaki bir gencin ailesinin şikayeti üzerine Kilis’de yakalanarak Adapazarı’na getirildiği öğrenildi.

Ailesinin kayıp başvurusunda bulunması nedeniyle emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan genç daha sonra serbest bırakıldı..

Bulunmasaydı İŞİD’e katılacaktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir