Büyükşehir Akyazı’ya Yeni Stad Yapmayı Düşünüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçelerde spor ve sporcuya yönelik önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, Akyazı’ya yeni bir sentetik saha müjdesi verdi. Toçoğlu, “Daha önce de kamuoyuna duyurduğumuz Akyazı Spor Tesisi Projesi ile ilgili çalışmalarımızı başlatıyoruz. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yerel Seçimler öncesinde kamuoyuna duyurulan yeni bir projede daha çalışmaların başlatıldığını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Bugüne kadar tüm ilçelerimizde spor ve sporun geleceği adına önemli yatırımları hayata geçirdik. Spor yapılabilecek alanların sayısını her geçen gün arttırdık. Daha önce de kamuoyuna duyurduğumuz Akyazı Spor Tesisi Projesi ile ilgili de çalışmalarımızı başlatıyoruz. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Akyazı Spor Tesisi
Hayata geçirilecek proje ile ilgili bilgiler de veren Başkan Toçoğlu, “Akyazı Devlet Hastanesi’nin yanında hayat bulacak projemizi 22 dönümlük arazi üzerine inşa edeceğiz. 2 bin kişilik tribün kapasitesi, hakem ve soyunma odaları ile modern bir sentetik sahayı Akyazı’ya kazandıracağız. Projemizde ihale hazırlıklarımız devam ediyor. İlçelerimizde spor ve sporcuya desteklerimiz ise artarak devam edecek” dedi.

Tesisleşmede Dev Yatırımlar
Sakarya’da tesisleşmeye yönelik dev yatırımlar inşa ettiklerine de vurgu yapan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sportif başarılar elde etmenin ön şartının tesisleşme olduğunun farkındayız. Yeni stat, Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri, ilçelerimize kazandırdığımız sentetik sahalar bu anlayışımızın birer tezahürüdür. Biz Sakarya’nın bir spor şehri olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. Bu konudaki dev yatırımlar ile şehrimizin spor geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Akyazı’ya Yeni Stad Yapmayı Düşünüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir