featured

Cami İmamı Öldürüldü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Erenler ilçesinde çıkan silahlı kavgada cami imamı Ahmet Güldü öldürüldü. Olay yerine Özel Harekat Polisleri başta olmak üzere çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, cinayet zanlısının ise yakalandığı öğrenildi.

Olay, saat 18.00 sıralarında Erenler ilçesi Bekirpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen ilk bilgiye göre, Bekirpaşa Mahallesi Köyiçi Cami imamı Ahmet Güldü ve İ.T. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Tartışma sonucu İ.T. cami imamı Güldü’yü silah ile vurdu. İmam Ahmet Güldü olay yerinde hayatını kaybetti.

İHA’nın haberine göre, konunun bildirilmesi üzerine olay yerine Özel Harekat Polisleri başta olmak üzere çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay sonrasında mahalleli cinayet zanlısı İ.T.’ye saldırmaya çalıştı. Özel Harekat Polis ekiplerince yakalanan zanlı İ.T. zırhlı araçla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Cami İmamı Öldürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hoş geldiniz, günlük 5 yazı için 5'er soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için premium üyelik satın alın.
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.