Çatalköprü’ye Büz Döşeme Çalışması Başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe genelinde alt yapı çalışmalarına büyük önem veren Akyazı Belediyesi şu ana kadar Akyazı’da yapmış olduğu alt yapı çalışmaları ile özellikle yağışlı havalardan sonra oluşabilecek sel ve su birikintileri güçlü alt yapının da desteği ile sorunsuz şekilde atlatılırken, Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her geçen gün yeni bir mahallede alt yapı güçlendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Alt yapı güçlendirme çalışmalarını havaların elverdiği ölçüde hızlandıran Akyazı Belediyesi İlçenin değişik noktalarında yaptıkları köprüler, büz döşeme çalışmaları olası heyelan riski taşıyan yerlerde önlemler, tarla ve arazi kenarlarındaki su kanallarında ve su biriklemesi muhtemel yerlerde önleme amaçlı büz döşeme çalışmalarına devam eden Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri çalışmalar kapsamında şu anda çatalköprü mahallesinde büz döşeme çalışmalarına devam ediyor.

300 metrelik yağmur suyu kanalına, 500’lük büz döşeme çalışmalarına başlayan ekipleri kısa süre içerisinde tamamlayarak tespit çalışmaları yapılmış diğer bölgelerde çalışmalara devam edecekler.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “İlçemizin alt yapısı ve üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dahilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla da Akyazı’da yağmur ve su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Akyazı oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz” dedi.

1 (2) 1 (13) 1 (15)

 

Çatalköprü’ye Büz Döşeme Çalışması Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir