Celal Düzcan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’dan bir sürpriz milletvekili aday adayı daha!.. Akyazı İmam Hatip Lisesi mezunu Celal Düzcan da Akyazı’dan aday adaylığı başvurusu yapanlar listesine adını yazdırmayı başardı.

Celal Düzcan Kimdir?

1966 Tokat/Niksar doğumluyum. İlk okulu Akyazı Atatürk İlkokulunda Liseyi Akyazı İmam Hatip Lisesi’nde okudum ve okulun ilk mezunlarındanım. Üniversiteyi Trakya Üniversitesi(Edirne)’nde okudum ve yüksek lisansımı da ‘Eğitim Yönetimi’ dalında Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde yaptım.
Memuriyete 1990 yılında Edirne merkezde ‘Müezzin’olarak başladım 1992 yılında Sivas-Altınyayla Lisesinde Matematik öğretmenliği görevine başladım.1994 yılında kısa dönem askerlik yaptıktan sonra 1995 yılında İstanbul Pendik ilçesi Faruk Nafiz Çamlıbel lisesine tayin oldum.2000 yılında istifa ederek özel bir eğitim kurumuna geçtim.2000-2009 yılları arasında Pendik’Özel Birikim İlköğretim ‘okulunun müdürlüğünü yaptım ve 2009 Kasım ayında tekrardan Milli Eğitim Bakanlığı Pendik Kurtköy Ticaret Meslek Lisesine yönetici olarak atandım.Halen de Pendik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevini yapıyor iken istifa ederek Ak Partiden Sakarya Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.Evliyim ve 2 çocuk babasıyım Allaha şükür.
Benim aktif siyasete girişimde aday adaylığına başvurmam neticesiyle bir şekilde de başlamış oldu.Özellikle Eğitim alanındaki bilgi,birikim,beceri ve tecrübelerimi daha etkin bir şekilde ülkeme ve milletime katkı sunabilmek amacıyla aday adayı olmaya karar verdim ve siyasete atıldım.Allah Utandırmasın.Sakarya Halkına (özellikle Akyazı)devlet imkanlarının ve hizmetlerinin ulaşmasında aracı olmak maksadıyla aday adayları listesine kendimide yazdırmayı uygun gördüm.
Sakaryanın en büyük ilçelerinden biri olan Akyazıdan 1 milletvekili olmamasının eksikliğini halkımızın yaşadığını ve eksiklik olarak gördüğünü farketmem bu sürece dahil olmamdaki etkenlerden biri oldu.
Ben şimdiden 1 Kasımda yapılacak olan seçimlerin Ülkemize Sakaryamıza ve ilçemiz Akyazıya hayırlı olmasını temenni ediyorum ve sizleri Allaha emanet ediyorum.

Celal Düzcan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir