CHP’nin Sakarya Büyükşehir adayı belli oldu !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Sakarya adayı belli oldu
CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azize Çeroğlu olarak açıklandı. Adapazarı ve Serdivan ilçelerinin de arasında bulunduğu 6 ilçenin de başkan adayı belli oldu.
CHP’de saat 19.57’de başlayan Parti Meclisi Toplantısı sona erdi. Parti Meclisi Toplantısı öncesinde gerçekleştirilen MYK ise gecikmeli başladı. Gecikmenin, MYK’den önce toplanan ayak divanında yaşanan, “Lütfü Savaş” tartışması olduğu iddia edildi. CHP’nin en uzun aday mesaisini gerçekleştirdiği PM toplantısında 209 seçim çevresinin adayları oylandı.

SAKARYA’DA ÇEROĞLU
Partinin 13 il sekiz büyükşehir olmak üzere toplam 209 seçim çevresinde adayları kesinleşti. Buna göre Sakarya’nın Büyükşehir Belediye adayı eski kadın kolları başkanı Azize Çeroğlu olarak belirlendi. Büyükşehir haricinde CHP Sakarya’da 6 ilçenin daha adayı kesinleşti. Adapazarı ilçe Belediye Başkan Adayı Sabri Anıl Özkan, Karapürçek İlçe Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Kaynarca İlçe Belediye Başkan Adayı Ersan Ceylan, Kocaali İlçe Belediye Başkan Adayı Mithat Sarı, Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan, Taraklı Belediye Başkan adayı Cemal Doğan olarak açıklandı.

CHP’nin Sakarya Büyükşehir adayı belli oldu !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir