Cihan Saraç: “Ak Parti Yönetiminde Konuşulan Tek Bir Konu Var”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz milletvekili seçimlerinde Sakarya’dan aday adayı olan ancak listeye giremeyen Cihan Saraç, Ak parti temasını alan bir köşe yazısı yayınladı.

Sevgili okuyucularım;
Ülkemizin geçirdiği siyasi atmosferdeki bu günlerde AK parti yönetiminde ve tabanında hep konuşulan tek bir konu var, Aslında iki konu varda diyebiliriz, koalisyon yapılmalı mı? Yapılcaksa hangi partiyle yapılmalı yada Erken seçim..
Aslında bakıldığında 7 haziran seçimleri Önceki yazımda belirttim gibi Ak partiye seçmenin ve vatandaşın bir ikazıydı, Özeti bu Fakat biraz kızgınlığın ve kırgınlığın ayarı kaçtı sanırım.Ak parti kuruluşundan bu güne kadar kendi kararlarını kendi alıp ve bunu seçmeni ve tabanına paylaşarak ve en büyük partimizin unsuru İSTİŞARE ederek kararlarını alır,İcraatlarını yapardı. Aslında başarılı yönetimde budur.Fakat Partideki son dönemki değişiklikler ve 7 Haziran öncesi verilen kararlardaki yanlışlıklar bizi getiren bu noktaya taşıdı.
Ak parti kanımca yapması gereken bir koalisyon değil erken seçimdir.Ak parti önünde başlatığı ve başlatacağı büyük projleri bitirmesi ve hayata geçirmesi açısından da bu kaçınılmaz bir durumdur.Çünkü siyasi irade şarttır..Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tümsiad İftar programında yapılcak bir koalisyonun başlatılmış projeleri durdurcaksa ben bunun karşısındayım Millete gitmenin en doğru olacağının sözleri aslında durumu açıkça Özetlemiştir.
Bildimiz gibi Önümüzde Ay Olağan Üstü Genel kongre var.Bu da Ak parti için bir sınav olcak niteliktedir.Değişim şarttır.Adaylarda olduğu gibi…Genel başkan Ahmet DAVUTOĞLU yola devam edilmeli fakat 7 haziran öncesi Aday seçimlerinde yanlış kararlara imza atan Genel başkan yardımcılarının ve komisyonlar da görev alanları yeniden gözden geçirilerek seçmenin ve tabanın yeni bir dönem başladığını işaret alacağı değişimler yapmalıdır.Chp ve Mhp talep ve arzuları Kabul edilir Ölçüde değildir Çünkü Cumhurbaşkanlığı Makamı tartışılır bir makam değildir.Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Halkın oylarıyla gelen her kesiminden güven oyu almış Cumhurbaşkanıdır.
Muhalefet amacı burda üzüm yemek değildir. 3. HavalimanI projesi durdurmak gibi sıralayabiliriz !!! Bu Projeler Ak partinin icraatı yanı sıra da Ülkenin projesidir..Burda yapılcak işin kendini yeniden sorgulama Teşkilatlara acil taze kan vermek Özellikle Aday belirlemelerde benim dedim olcak değil Benim adamım gelmeli görüşü değil Halkın içine girerek halkın adaylarını belirleyerek erken seçime gitmek Ak parti tek başına tekrar iktidar yapcaktır.
Ak parti bu ülkenin 13 yıllık iktidarı dönemimde ve Eski genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan dönemin de en büyük yatırımlarını almış Halk kazanmıştır..Para Baronlarının yön vereceği bir koalisyon değil Kendini yeniliğen bir Ak parti Türkiye nin yeniden geleceği olcaktır…Bütün Herkezin bayramı canı gönülden kutlar görüşmek dileyiyle hoşçakalın…

Cihan Saraç: “Ak Parti Yönetiminde Konuşulan Tek Bir Konu Var”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir