Çocuklarınıza At Sevgisini Aşılamak ve Özgüven Sağlamak için Kuzuluk Çok Yakın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

At Sevgisini Aşılamak ve Özgüven Sağlamak için…Güzel bir hafta sonu geçirmek için…

Akyazılı iş insanı Vedat Yazıcı tarafından Kuzuluk Mahallesi Göl Park yanında açılan Yarış atları hazırlama ve eğitim pistine gün geçtikçe ilgi artmakta..

Özellikle küçük çocuklar ve gençler at binmeye ve binemeyenler ise sevmeye geliyorlar..

Özel at eğitmenleri ve seyislerce alınan güvenlik tedbirleri çerçevesinde ilk kez ata binen çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyor.

İlçemizde faaliyette olan Akyazı Havadis ve Akyazı Haber ailesi olarak ziyaret ettiğimiz tesiste bizlere zevkli ve heyecanlı anlar yaşatan başta Vedat Yazıcı’ya ,Mustafa ve Halit beylere teşekkür ediyoruz.

Görüşlerine başvurduğumuz tesis işletmecisi Vedat Yazıcı; Benim en büyük hobilerimden olan yarış atlarını hem Akyazı hemde Kuzuluk mahallemdeki gençlerin yakından sevmesi ve tanıması için halka da açtık.Ata binmek isteyenlere eğitim verirken aynı zamanda Atlarınızda yarışlara hazırlamış oluyoruz.En çok merak edilen soru olan ücret ne kadar sualimize cevaben yazıcı; verenden ve uzun süre spor amaçlı binenden alıyoruz, durumu ve parası olmayandan almıyoruz,hedefimiz atlarımızı formda olacak şekilde hipodroma hazırlamak.Yazıcı burada 6,evde damızlık olarak 4 ve 15 tanede hipodromda olmak üzere 25 yarış ata bakmaktayız. Ayriyeten en çok ilgiyi üzerine toplayan çocuklara özel Midilli atımızla onları mutlu etmeye ve Atlı sporunu sevdirmeye çalışıyoruz diyerek sözlerini bitirdi.

 

 

Çocuklarınıza At Sevgisini Aşılamak ve Özgüven Sağlamak için Kuzuluk Çok Yakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir