Çok Özel Çocuklardan Bilal Soykan’a Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel çocuklardan Bilal Soykan’a ziyaret

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısı ile Özel Akyazı Gelişim Rehabilitasyon Merkezi’nin öğrencileri ile bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Özel çocuklarımızın yüreklerindeki sevgi ve yüzlerindeki gülümseme ile hayatlarımıza kattıkları artı bir değerin farkındayız. Onların varlığı Dünyamızı güzelleştiriyor” dedi.

Özel Akyazı Gelişim Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencileri aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı ziyaret etti. Çocuklar hazırladıkları kağıttan çiçekleri Başkan Bilal Soykan’a hediye etti. Çocuklara hediyeleri için teşekkür eden ve onlarla uzun süre sohbet eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Çocuklarımız günümüze neşe kattı. Yüreklerindeki tertemiz sevgi ve yüzlerindeki sıcacık gülümse ile onlar hayatımıza artı bir değer katıyorlar” dedi.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü kutlayan Başkan Bilal Soykan, “Down Sendromu bir hastalık değil, genetik bir farklılık.  Özel bireylerin kalplerindeki temizlik tüm insanlığa örnek olacak güzellikte. Onlar bizim çocuklarımız ve varlıkları Dünyamızı güzelleştiriyor. Daha iyi eğitim alabilmeleri ve sosyal yaşamda daha aktif yer alabilmeleri için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz ve çaba göstermeye de devam edeceğiz” dedi. Başkan Soykan Down Sendromlu çocuklarla özel olarak ilgilenen, büyük bir emekle onları topluma kazandırmak için çaba gösteren ailelere ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkür etti.

 

Çok Özel Çocuklardan Bilal Soykan’a Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir