Cumhur İttifakından Coşkulu Osmanbey Gençlik Buluşması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coşkulu Osmanbey Gençlik Buluşması

Osmanbeyspor Kulübü tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ programında gençlerle bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, “ Gençlerimiz Akyazı’nın geleceği. Bütün mücadelemiz onlara güzel bir Akyazı miras bırakmak ve çok çalışarak bunu başaracağız” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve meclis üyesi adayları ile birlikte Osmanbeyspor Kulübü tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşması’ programına katıldı. Osmanbeyspor, Topağaçspor, Kumköprüspor ve Bedilkazancıspor kulüplerinin sporcularının ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliğin açılışını Belediye Başkanı Bilal Soykan gerçekleştirdi.

Vatandaşlar ve gençler tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Bilal Soykan, “ Bu sevgi ve teveccüh bizim için çok değerli ve anlamlı. Çok güzel bir etkinlik planlamış, emeği geçen kulüp başkanımıza, muhtarımıza ve katılım sağlayan tüm kulüplerimize teşekkür ederiz. Belediyemiz tarafından yenilenen bu sahada bu tür programlar artarak devam edecek inşallah. Gençlerimizin bir arada olması ve spor yapmaları çok değerli” dedi. Akyazı’da gençler için önemli projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Soykan, “ İlçe tarihimizin en büyük projesi olan Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksimiz bu projelerin en başında geliyor. Açıldığı günden bu yana sadece yüzme havuzunda 9 bin kişi eğitim aldı. Bunun yanı sıra 23 farklı branşta spor eğitimleri de aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu önemli yatırımın yanı sıra mahallelerimizde oluşturduğumuz spor alanları ile de gençlerimizi spora teşvik etmeye devam ediyoruz. Osmanbey Mahallemizde bulunan saha da bu örneklerden sadece bir tanesi. Mevcut sahamızı gençlerimizin 7/24 kullanabilecekleri şekilde ışıklandırdık, voleybol ve basketbol sahaları da yaptık. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Bütün mücadelemiz onlara güzel bir Akyazı miras bırakmak ve durmadan yorulmadan, çok çalışarak bunu başaracağız” diye konuştu.

Cumhur İttifakından Coşkulu Osmanbey Gençlik Buluşması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir