Cumhurbaşkanı Açıkladı; Okulları 21 Eylül’de Açıyoruz !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması
Okulların açılış tarihi gündemde yer almaya devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim süreciyle ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Kabine Toplantısı’nın ardından değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımızı açıyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Erdoğan okulların açılış tarihiyle ilgili son dakika bilgiler verdi. “hem yüzyüze eğitimi hem de uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz. Ailelerin tercihine göre, okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizden başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz.” dedi. MEB programına göre okullar 21 Eylül’de yüz yüze açılacak.

OKUL ÖNCESİ VE 1. SINIFRLAR NE ZAMAN OKULA BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan okulların açılmasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;Salgının başladığı günden bu yana ilk, orta ve yüksek eğitim kademelerinde uzaktan eğitim sistemimizi en iyi şekilde idame ettirdik. Yeni dönemde eğitim öğretime salgın şartlarını da dikkate alarak hem yüzyüze eğitimi hem de uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz dedi.

 

Cumhurbaşkanı Açıkladı; Okulları 21 Eylül’de Açıyoruz !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir