Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muhtarlara Ve Koruculara Büyük Müjde!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Büyük Müjde! Artık Asgari Ücretten 2019 TL’ye…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlarla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada korucu ve muhtarlara büyük müjdesini verdi.

MUHTARLARA BÜYÜK MÜJDE

Asgari ücret alan muhtarlar, yeni çıkarılacak kanun hükmünde kararnameyle birlikte sosyal güvenlik primleri de devlet tarafından ödenecek. Böylece Muhtarların maaşı 2019 TL olacak.

Bir müjdeyi de güvenlik korucularına veren Reis-i Cumhur, “Tüm güvenlik korucularını sigortalı hale getiriyoruz, 578 liralık sigorta ödemesini İçişleri Bakanlığı yapacak” dedi.

Yapılacak olan halk oylaması tarihi açıdan oldukça büyük öneme sahiptir. Yeni sistemle olacak değişiklilerden en kritik olanı, milli iradenin yönetimdeki payının artmasıdır. Ama bunu ne yazık ki anamuhalefetin başında bulunan kişi bir türlü anlamadı.

Geçen yaptığı konuşmada muhtarlıkların kapatılacağını söyledi. Ben böyle kötü bir yalan duymadım. Muhtarlar zaten yasal bir yapıyla gelir. Sanırım bu beyefendi muhtarları küçük görüyor. Bundan önce muhtarlarla alakalı söylediklerini herkes biliyor ama o kişi ben söylemedim deyip inkar ediyor. Artık öyle bir çağdayız ki, söylediklerimiz bizi temsil ediyor. Zaten inkarda bulunduğu şeyi internetten bulmak çok kolay. Benim lokantaları kapatacağımı iddia ediyor. Cumhurbaşkanının bu işlerle ne işi var?”

HÜKÜMET ARTIK MECLİSTE KURULMAYACAK SADECE DENETLEYECEK

Yeni sistemde hükümet kurulumu mecliste olmayacak. Cumhurbaşkanı kabineyi dışarıdan oluşturacak. Türkiye büyüdüğü için artık Türkiye’nin giydiği elbise küçük geliyor. Elbisenin değişmesi gerekli. Bizim hedefimiz bizden önceki çalışmalardan daha fazlasını yapmaktı. Allah’a çok şükür yaptık ve hatta onları büyük farklarla geçtik. Ama bu bile bize yeterli gelmiyor ve daha fazlası için durmadan çalışıyoruz.

 

 

Kaynak: Haber365

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muhtarlara Ve Koruculara Büyük Müjde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir