Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Özdağ Devam Kararı Aldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Sn.Osman Özdağ 2019 Mart ayında yapılacak Mahalli yerel seçimlerde tekrardan muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Osman Özdağ 2 dönemdir Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığı görevini başarı ile sürdürmekte ve seçmeninden 3.dönem için yetki istemekte.

Özdağ Yaptığı bilgilrndirme  ile Adaylığını tekrar kamuoyuna açıkladı..

İşte O açıklama…

Değerli Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimiz;
Sizlerin güveni ve desteği ile On yıllık görev süremizin sonuna geliyoruz.
Geçen beş yıllık hizmet sürecimizi demokrasimizin gereği olarak tekrar siz değerli mahalle sakinlerimizin onayına sunacağız.

Geçen süreç içerisinde tek düşüncem mahalleme daha iyi hizmet etmek oldu.

Görev sürem boyunca Şahsi hiçbir beklentim kişisel hiçbir talebim olmadı kutsal bildiğim görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım, sizlerin güvenini sarsmadan güveninizi omuzlarımda taşıma gayreti içinde oldum.

On yıllık tecrübemle aynı azim, kararlılık ve fedakârlıkla sizlere en iyi hizmeti verebilmek için 2019 Mart seçimlerinde tekrar Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığına adayım.

Aday olan arkadaşlarıma dostluk, saygı, sevgi çerçevesinde bir seçim olamasını diliyor çıkan sonucun her ne olursa olsun mahallemizin hayrına olmasını rabbim den niyaz ediyorum.

Desteklerinizi bekliyor, hürmet ve Saygılarımı sunuyorum.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı
OSMAN ÖZDAĞ

www.akyazıhavadis.com ailesi olarak değerli mahalle muhtarımıza şimdiye kadar yaptıkları hizmet ve gösterdikleri alaka nedeni ile teşekkür ediyor gelecek seçimde de üstün muvaffakiyetler temenni ediyoruz.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Özdağ Devam Kararı Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Başarılar…

    Cevapla