Davetsiz Misafir Minik Yavru Ayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşın evine ayı yavrusu girdi
Karasu İlçesi Küçükboğaz mevkiinde bulunan bir vatandaşın evine minik ayı yavrusu girdi. Durumun ihbarı üzerine harekete geçen ekipler ayı yavrusunu Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine yarın teslim edilecek.
Karasu İlçesi Küçükboğaz mevkiinde meydana gelen olayda bir vatandaşın evine minik ayı yavrusu girdi. Durumun ihbarı üzerine harekete geçen Karasu Belediyesi ekipleri, yavru ayıyı teslim etmek için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Ayı, belediye ekipleri tarafından büyük bir sevgi ile karşılanırken çalışanlar minik ayı ile şakalaşmaya ve oynamaya çalıştı.

YAVRU AYI YARIN TESLİM EDİLECEK

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’da yavru ayı ile fotoğraf çekildikten sonra yaptığı açıklamada “Vatandaşların ihbarı üzerine yavru ayı köpeklerden korkarak annesinden uzaklaşmış. Köpeklerin saldırısına uğramış. İhbar üzerine ekip arkadaşlarımız giderek yavru ayıyı yakalayarak barınağa getirdi. Bundan sonraki süreçte yetkililer gelerek yavru ayıyı teslim alacak” dedi.

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRAMIŞ

Karasu Belediyesinde görevli Veteriner Hekim Hamza Ayar, “Mevsimine bağlı olaraktan özellikle bahar ayında yavrulayan ve kış uykusundan uyanan annesinden uzaklaşmış, köpeklerin saldırısına uğramış. Barınak ekiplerimiz tarafından alınarak getirildi. Milli Parklar Müdürlüğüne haber verildi. İlgili arkadaşlar ekip aracıyla gelip alacaklar. Gerekli muayenesini ve tedavisini ilk etapta biz yaptık. Sağlık açısından da bir sıkıntısı yok. Orada da bakım ve muayenesinden sonra doğal hayata salınacaktır. Kendisini bu akşam klinikte sıcak ortamda muhafaza edeceğiz, yarın sabah Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz” diye belirtti.kaynak:haberlisin.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Davetsiz Misafir Minik Yavru Ayı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 26 Nisan 2021, 17:36

    Köpek saldırısına uğrayan bir bebeği köpeklerin içine götürmek nasıl bir bilinç anlamak zor. Hayvan panik halinde ve insanlar eğleniyor😔

    Cevapla
Bizi Takip Edin