Dere Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Dere Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı..
3 Ocak Pazar Günü Rahmeti Rahman’a kavuşan değerli kardeşimiz Halit Dere’yi aynı gün ebedi aleme uğurladık.
Bu acı günümüz de bizleri yalnız bırakmayan; Akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, değerli büyüklerimize ,özellikle bu pandemi sürecinde İlimizin ve ilçemizin dört bir yanından gelip acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz.
Özellikle Telefonla bizzat arayarak taziyelerini bildiren CHP Genel başkanı Sn.Kemal Kılıçdaroğluna,TZOB Genel başkanı Şemsi Bayraktar’a,Sakarya Ak Parti İl Başkanı Sn Yunus Tever’e,Chp Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş’e, Ak Parti İlçe Kadın Kolları başkanı Sn Nurten Birincioğluna,Cenazemize bizzat katılan Akyazı Belediye Başkanı Sn Bilal Soykana,Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem,Akyazı Atso başkanı Sn Şinasi Bayraktara,Akyazı Ziraat odası başkanı Sn Şener Bayraktar’a,Chp İlçe başkanı Mustafa İyiyazıcı,Deva Partisi Akyazı İlçe başkanı Erkan Çoruhlu,Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatına,Subü Akyazı Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu müdürü Aydın Şenol,Sağlık Fakültesi Sekreteri Sertaç Koç,İlçemizdeki Kamu kurumlarında görev yapan müdürlerimize ,Türkiye’nin en büyük teknoloji geliştirme merkezi olan Gebze Bilişim Vadisini inşaa eden Haldız İnşaata ve Çok değerli muhtar arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
Yine cenazemizi kamuoyuna duyuran ve iştirak ederek acımıza ortak olan değerli Sakarya basınımızdan Akyazı Haber-Akyazı Halkın Sesi-Akyazı Sesi-Akyazı Net-Radyo Akyazı-Bizim Akyazı-Akyazı Ekspres-Sakarya Yeni Haber-Sakarya Detay Haber-Sakarya Haber-T54.Com ve Medya Bar haber sitelerine,
Aynı şekilde İnternetten paylaşım yapan, telefonla arayan, mesajlar yollayan, acımızı hafifletmeye çalışan, her seferinde üzüntülerini dile getiren ve burada adını anamadığım, sayfalara sığdıramadığım tüm sevenlerimize teşekkürü borç biliyor ve herkesin haklarını helal etmelerini istiyoruz.
Taziye boyunca bizleri yalnız bırakmayan herkesin cümle geçmişlerine Rabbimizden rahmet, sağlık ve afiyetler diliyoruz. Ailemiz ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.
Dere Ailesi Adına Ömer Dere
Dere Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 11 Ocak 2021, 13:26

    Akyazımız için büyük bi değeri daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Biz halit abiden razıydık rabbim de razı olsun mekanı cennet olsun. Dere ailesine akraba ve sevenlerine rabbim sabır versin

    Cevapla
  2. 11 Ocak 2021, 13:32

    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BAŞINIZ SAĞOLSUN ÖMER ABİ

    Cevapla