Dolandırıcıların Son Adresi Akyazı Oldu! (video-haber)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolandırıcıların son adresi Akyazı oldu!
Son zamanlarda kalpazan ve dolandırıcıların adresi Akyazı oldu. Benzer bir hadise kuyumcuda da yaşanmıştı.
Dolandırıcılar Akyazı’yı mesken tuttu geçtiğimiz günlerde Akyazı da bir kuyumcuda Cuma vakti esnafın dikkatini dağıtarak sahte altın bozduran gözlüklü tıbbi maskeli bir kadın sonrasında bu kez Akyazı da pastanede kasiyerin dikkatini dağıtmayı başardı.
Edinilen bilgilere göre Konuralp mahallesi Yağcılar caddesinde E.Ö. ait pastanede dün Sarı otomobille Altındere istikametine seyreden bir kişi iddiaya göre gözüne kestirdiği pastaneye aniden dönüş yaptı. Sözde içecek alma bahanesiyle gittiği pastanede kasiyeri dolandırdı.
Kimliği belirsiz kişi içecek almak için içeri girdiği pastanede dolaptan aldığı içeceğin ücreti için kasiyere 100 lira verdi, ardından 2 Ellilik alıp daha sonradan 50 liranın birini verip sözde içeceğin parasını ödüyor. Daha sonra dolaptan su almaya yönelen dolandırıcı kasiyerin dikkatini dağıtmayı başarıp aldıklarının parasını ödemiş gibi para üstü alıp kayıplara karıştı.
Olay sonrası polise ihbarda bulunan esnaf dolandırıcının yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan aracın bir bayana ait olduğu çeşitli suçlardan arandığı öğrenildi.

Dolandırıcıların Son Adresi Akyazı Oldu! (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir