Dünya Kadınlar Günü Akyazı’da Coşkuyla Kutlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması vesile ile Akyazı Belediyesi tarafından organize edilen Kadınlar günü etkinlik programı Akyazı’lı bayanların yoğun ilgisi ve katılımı ile Akyazı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Kılıçoğlu düğün salonunda gerçekleştirildi.

Akyazı Belediyesi’nin organizasyonu ile düzenlenen 08 Mart Dünya Kadınlar Günü programına Akyazı’dan çok sayıda bayanın katılımı ile yaklaşık 4 saat süren programda Cumhuriyet Anaokulu Anasınıfı öğretmenlerinden Emel Önder’in sunumu ve ayrıca hem Kübra Çelebi, Emel Önder ve Kadınlar gününe katılan kadınların söylediği şarkılar ve yapılan yarışmalarla Akyazılı bayanlar 4 saat boyunca doyasıya eğlendiler.

08 Mart dünya Kadınlar günü etkinlik programının başlangıcına kısa bir süre uğrayarak açılış ve selamlama konuşması yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ 08 Mart dünya kadınlar günü vesilesi ile tertip edilen bu etkinliğe hepiniz hoş geldiniz, aslında 365 gün kadınlar günüdür bunu böyle bilmeliyiz, çünkü Peygamber efendimiz S.A.V “Cennet Anaların ayakları altındadır” buyurdu, her kadın bir Annedir veya anne adayıdır. Buradaki Anneler de sizlersiniz, o sebeple hepinizin Dünya kadınlar Günü kutlu olsun. İleriki günlerde tüm Akyazı’da yaşayan siz değerli hanımlar için elimizden geldiği kadar yeni yeni etkinlikler ve organizasyonlar yapacağız. Bu gecede sizler için değerli hocalarımız Emel Önder ve Kübra Çelebi sizlere çok güzel yarışmalar hazırladılar, gönlünüzce eğlenin sizleri çok güzel bir gece bekliyor bu duygu ve düşüncelerle Tüm kadınların 08 Dünya Kadınlar gününü kutluyor sevgi saygılarımı sunuyorum” dedi

Akyazı Belediyesi 08 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliğine katılan tüm misafirlere hem küçük ikramlar hem de Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi tarafından hazırlanan kokulu sabunlar hediye edildi. Ayrıca yapılan Defile, taklit, şarkı söyleme ve diğer yarışmalarda da kazananlara ödüller verildi.

Çocukların da unutulmadığı 08 Mart Dünya Kadınlar günü programında program boyunca çocuklar için palyaçolar çocukları eğlendirirken, çocuklar palyaço arkadaşları ile yüz boyama, çeşitli oyun etkinlikleri yaptılar. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ayrıca çocuklar için eğitici kitaplar hediye etti.

08MART (2) 08MART (3) 08MART (4) 08MART (5) 08MART (7) 08MART (9)

Dünya Kadınlar Günü Akyazı’da Coşkuyla Kutlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir