Dünya Ormancılık Gününde Akyazı da 3 Bin Fidan Dağıtıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü Dünya Ormancılık günü münasebetiyle halka 3 Bin Adet fidan dağıttı.

Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü 21 Mart Dünya Ormancılık günü münasebetiyle Gazi Süleyman Paşa Camii önünde vatandaşlara toplamda 3 bin adet bedava fidan dağıttı. Gazi Süleyman paşa cami önüne getirilen fidan yüklü kamyon saat 11.00 itibarı ile halka fidan dağıtmaya başladı. Ceviz, Dut, Fındık çamı, Kara çam, Mavi Ladin, Sarı çam, Sedir Toros, Ardıç Baz, gibi orman fidanları kamyonun üzerinden Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları tarafından halka dağıtıldı. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören bu etkinlik,  kamyonda ki fidanların kısa sürede bitmesiyle sona erdi.
Fidan dağıtımı etkinliğine Akyazı Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Orman İşletme Müdürü Erkan Kılıç, belediye meclis üyeleri, orman işletme personelleri ve vatandaşlar katıldı.
Akyazı Orman İşletme Müdürü Erkan Kılıç yaptığı açıklamadı “  Ormanlar, toplumlar için vaz geçilmez öneme sahip doğal alanlardır. İnsanlığın tarihten günümüze kadar gıda, yakıt, barınak, temiz hava, su, ilaç, dinlenme gibi maddi-manevi birçok ekonomik ihtiyacını karşıladığı doğal bir kaynaktır. Bu vesile ile bu gün Dünya orman Haftası etkinliğimizde Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii önünde Akyazı’lı vatandaşlarımıza 3 Bin adet Fidan dağıtımı gerçekleştirdik “dedi.
Dünya Ormancılık Gününde Akyazı da 3 Bin Fidan Dağıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir