1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Dünya Turan Teşkilatı Dernek Başkanı İlyas Kulaksızın İsyanı (video-haber)

Dünya Turan Teşkilatı Dernek Başkanı İlyas Kulaksızın İsyanı (video-haber)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Turan Teşkilatı Yardımlaşma Derneği Genel başkanı  İlyas Kulaksız Îsveç’in Kur’an-ı,Kerim yakmalarına isyan ederek İsveç’e karşı tepkisini koydu.

Genel başkan Akyazı Havadis’in sorularını yanıtlarken, İsveç Devletinin duyarsız ve vurdum duymazlığını dile getirerek Nato’ya girebilmek için Kur’an-ı Kerimi bir süreliğine de olsa askıya almışlardı ama Türkiye’nin onay imzaları atılır atılmaz kaldıkları yerden polis eşliğinde Kuran yakmağa devam ediyorlar.

Dini kitap yakmanın ve dini kitaplara hakaret etmenin cezası Türkiye’de 6 ila 1 sene hapis cezasıdır diyen İlyas kulaksız,;Avrupa’nın samimiyetsizliğini dile getirerek şöyle devam etti.

Türkiyede binlerce sivil Toplum kuruluşu var hepsi duyarsız kuran yakılıyor peygamber efendimiz S.A.V’e hakaret ediliyor kimseden ses çıkmıyor.

Artık Dünya Turan Teşkilatı olarak bunlara bizler dur diyeceğiz Vatanımıza,Bayrağımıza,Milletimize,Askerimize, Polisimize kim saldırır kim hakaret ederse bizleri karşısında bulacaktır.

Artık suratımızın sağ tarafına bir şamar atıp döndür sol tarafına da bir şamar atalım dedirtmeyeceğiz diyen Genel başkan Avrupada insan hakları ve demokrasinin olmadığını dile getirdi.

Bir Hristiyan veyahut Yahudi öldürülse dünyayı ayağa kaldıran Avrupa söz konusu Müslümanlar olunca üç maymunu oynuyorlar diyerek tepkisini dile getirdi.

Son olarak incil yakma eylemi ile sorduğumuz soruya şu şekilde cevap veren kulaksız ,

Bizler yılların medeniyetini taşıyan bir milletiz,bizlere hiç bir dinin kendisine ve kitabına hakaret edemeyiz bizler o kuran yakan hadsizlerin seviyesine düşemeyiz,kuran yakmak başörtüsüne çamur atmak açiziyetliktir bizler aciz bir millet değil seçilmiş bir milletiz diyerek Dinimize ve Kuranımıza yapılan saldırıları şiddetle kınadıklarını söyleyerek söyleşiyi sonlandırdı.

Dünya Turan Teşkilatı Dernek Başkanı İlyas Kulaksızın İsyanı (video-haber)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir