Dünya Turan Yardımlaşma Derneğinden Kaymakama Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Turan Yardımlaşma Derneğinden Akyazı Kaymakamı Eşki’ye  Ziyaret

Dünya Turan Yardımlaşma Derneği Genel başkanı ilyas kulaksız Ekibiyle beraber Akyazı Îlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa ikbal EŞKÎ bey’i ziyaret ederek Teşkilat hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Sayın ilyas KULAKSIZ’ Akyazı Havadis’in sorularını yanıtlayarak görüşme hakkında şunları söyledi. Akyazı’mıza yakışan, her konuya hakim olan bir Kaymakamla sohbet etmenin zevkini yaşadık, Sayın kaymakamımızın Tarih bilgisi bizleri etkilemedi diyemem . Teşkikâtımızı takip ettiğini söyleyen Sayın Kaymakam,bizlerin porofosyonel yardım alarak Teşkilâtımızın daha çabuk bir şekilde hedefe ulaşacağını söyleyen Kaymakam bey, bizlere bir kaç gün içinde iadeyi ziyarette bulunmak istediğini söyleyerek yardımlaşmanın önemini dike getirdi. Dünya Turan Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Sayın ilyas KULAKSIZ ziyaretin olumlu geçtiğini söyleyerek Sayın Kaymakamımızın iadeyi ziyaretini dört gözle beklediklerini söyleyerek Akyazı Haber’in sorularını yanıtlamış oldu.

Akyazı Başhekimine ziyaret. Dünya Turan Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Sayın ilyas KULAKSIZ , Teşkilat birimleriyle Akyazı Devlet Hastahanesi Başhekimi Sayın Yavuz TEPEÇINAR’ı zıyaret ederek istişarelerde bulunarak hem güncel olayları hemde Teşkilat ve Hastahane ile ilgili konuları görüştüklerini anlattı. Sayın Genel Başkan Değerli Akyazı Devlet Hastahanesinin şanslı olduğunu söyleyerek Sayın Başhekimimizin başarılı bir yönetici olduğunu dile getirdi. Sayın TEPEÇINAR’ında ilyas başkanın ziyaretinden memnun olduğunu bildirerek Sayın Dünya Turan Yardımlaşma Derneğine en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağını söyleyerek memnuniyetini dike getirdi.

Dünya Turan Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Sayın ilyas KULAKSIZ ,Akyazıda Nüfus Müdiresi olarak görev yaptıkdan sonra SAKARYA’Erenler Nüfus Müdiresi olarak atanan Sayın Fatma TÜRKAN’ı Makamında ziyaret ederek çifte vatandaşlık başta olmak üzere birçok konuyu görüştüklerini anlattı. Sayın ilyas KULAKSIZ’ın Avrupada yaşadığı için avrupadaki vatandaşların Nüfus ile ilgili bir çok soru kendisine sorulduğunu anlatan Sayın Genel Başkan, verimli bir görüşme yaptıklarını söyledi. KULAKSIZ haftaya Almanya,ya döneceğini ve döndüğünde Sayın TÜRKÂN’dan aldığı bilgileri Almanyadaki vatandaşlarımıza aktaracağını dile getirdi. Sayın Müdüre Hanımında kendilerini ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulunmak istediğini söyleyen KULAKSIZ Vatan ve Millet için koşturmanın zevkinin başka olduğunu söyleyerek vatandaşın yardımı için koşturmak insanı dinlendiriyor dedi.

Dünya Turan Yardımlaşma Derneğinden Kaymakama Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir