EGEMENLİK KUPASI BAŞLIYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor şenlikleri kapsamında Kültürel ve Sosyal faaliyetlerine aralıksız devam eden Akyazı Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü çocuklara Judo Sporunu sevdirmek amacıyla 23 Nisan Egemenlik Kupası turnuvası düzenliyor.

 

Akyazı Belediyesi Spor şenlikleri kapsamında çocuklara sporu aşılamak, Judoyu tanıtmak ve sevdirmek, spor yaparken yeni arkadaşlıklar, dostluklar kazanmasını sağlamak, Akyazı’nın ne kadar büyük bir aile olduğunu göstererek onların da bu aile içerisinde yer almasını sağlamak amacıyla Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bilecik ve İstanbul illerden gelecek sporcuların da katılımıyla gerçekleşecek.

 

unnamed

 

26 Nisan 2015’ te Akyazı Kapalı Spor salonunda yapılacak spor şenlikleri 23 Nisan Egemenlik Kupasında Turnuva’ya Süper Minikler A Kategorisinden 2005-2006, Süper Minikler B Kategorisinden 2007-2008  doğumlu olanlar, Minikler Kategorisinden 2003 -2004 doğumlu olanlar ve Yıldızlar Kategorisinden 2001-2002 doğumlu olan sporcular katılarak yarışacaklar. Minikler müsabakalarının 2 dk ve Yıldızlar müsabakalarının 3 dakika süreceği turnuvalarda dereceye giren sporcular ödül alacaklar.

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Spora erken yaşlarda teşvik ve çocuklara sporun sevdirilmesi ve spor’a olan ilgi ve alakalarının artması amacıyla  23 Nisan Egemenlik kupası turnuvası düzenliyoruz. Spor şenlikleri kapsamında daha bir çok etkinlik ve turnuva düzenlemeye devam edip her spor dalını çocuklarımıza sevdireceğiz. Şimdi düzenleyeceğimiz 23 Nisan Egemenlik kupasında amacımız çocuklarımıza Judoyu sevdirmek ve tanıtmak olacak. Akyazı Spor’u seven ve bağrından bir çok başarılı sporcular yetiştirmiş bir ilçe ve İlçemizde yeni sporcuların yetiştirilmesi amacıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek,” dedi.

EGEMENLİK KUPASI BAŞLIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir