Ekabirden Akyazı’da Huzur Toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Okul Müdürleri ve Muhtarların katılımıyla yapılan toplantıda Mahalle ve ilçe merkezindeki huzur, emniyet, asayiş hakkında istişare yapıldı.

Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Halil İbrahim Keskin’in mahallemde huzur var projesi sunumunu katılımcılarla paylaştı.

Akyazı Kaymakamlığı, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Ve İlçe Emniyet Müdürlüğünce Ortaklaşa Düzenlenen ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü Görevlilerinin de Katılımıyla Hırsızlık, Yankesicilik , Telefon İnternet TL-Kontör Dolandırıcılığı Madde Bağımlılığı ve Zararları Güvenli İnternet Kullanımında Yapılması Gerekenler Okul Güvenliğinin Sağlanması Konularında Akyazı Öğretmen evi Toplantı Salonunda Huzur Toplantısı bitiminde konu ile ilgili Kitap ve Broşürler dağıtıldı.

Toplantıya katılanlardan edinilen bilgiler ışığında toplumun çeşitli kesimlerinin aydınlatılmasının istendiği toplantıda toplumda asayiş ve huzurun sağlanmasının sadece emniyet kuvvetlerinin çabalarının yeterli olmayacağı, vatandaşların da bunda önemli görevlerinin olduğu vurgulandı. Bu bilgilendirmelerin çeşitli yöntemlerle devam edeceği belirtilerek vatandaşların da bu bilgiler çerçevesinde tedbirli ve uyanık olmaları ve de emniyet kuvvetlerine yardımcı olmaları istendi.

Toplantı Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı’nın,  Bayram ve düğünlerde silah atılmaması konusunda imamların cemaate gerekli uyarılarda bulunmasını istemesinin ardından daha huzurlu, daha mutlu ve daha güvenli bir Akyazı dilekleri ve katılımcılara teşekkür etmesiyle sona erdi.

6dd1115e06 9cd20ad232 14cabae5c1 11116184_10152809846103511_1661651004_n b5bb0cef9e c3850d416a

Ekabirden Akyazı’da Huzur Toplantısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir