İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Polis Haftası Ziyaretleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Nisan Polis haftası olması nedeniyle ilçe genelinde ziyaretlerini sürdüren Akyazı Emniyet Müdürü ilk Ziyaretini Sabah 10.00 da ilçe Cumhuriyet Savcısı Bahadır Altan Bayındır’a yaptı.

İlçe Emniyet Müdürü ve beraberindeki Heyet Daha Sonra Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı’yı makamında ziyaret ederek Polis Haftası etkinliklerine Davet etti.
İlçe Müdürlüğü Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı da makamında ziyaret etti.
Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal ve beraberinde gelen emniyet mensupları başkan Akcan’a çiçek takdim ederek bir süre karşılıklı sohbet ettiler.
Akyazı ilçe Emniyet müdürü Murat Bal “Polis haftası nedeniyle başkanımıza ziyarette bulunduk bu haftada polis haftası etkinliklerimiz için kendisini davet ediyoruz” dedi
Polis haftası olması vesilesi ile ilçe emniyet müdürü Bülent Ay ve beraberindeki emniyet mensupları ile konuşan İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Altan Bayındır, Akyazı İlçe Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Halkımızın can ve mal güvenliğinin koruyucusu ve en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın polis haftasını en içten ve kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Emniyet Teşkilatımız, Ülkemiz genelinde emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir. Tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri vatanın korunması, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için mesai kavramı gözetmeksizin canını dişine takarak çalışan tüm polislerimize teşekkür ediyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Ülkemiz genelindeki tüm polislerimize selam ve sevgilerimi sunuyor başarılar diliyorum” dedi.
IMG_8538 IMG_8542 IMG_8547 IMG_8553_1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

polis_haftasi_nedeniyle_emniyet_mudurlugunden_ziyaret_h4886_a2394

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Polis Haftası Ziyaretleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir