Erdal Demirkıran’dan Özgecan Yorumu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü filozof Erdal Demirkıran, Özgecan’ın katili hakkında sosyal medya hesabından bir yorum metni yayınladı.

“Bu ***, tutuklu ya da tutuksuz hiç fark etmez; şu anda resmen uyuyor di mi? Özgecan’ın alamadığı nefesi o alıyor mesela sonra veriyor masumdan çaldığı o aynı nefesi… Yemek falan da yiyor, kalbi atıyor örneğin, böbreği çalışıyor faraza hatta bu onursuzun evladının vücudu ‘sperm’ üretmeye de devam ediyor şimdi… Özgürce ‘sıkıştım’ deyip tuvalete muvalete de gidiyor bu ırz düşmanı, bu cibilliyetsiz pezevenk öyle değil mi?.. Kısacası yaşıyor, bu *** ****, değil mi?

BAK ŞİMDİ…
Ne yapın biliyor musunuz? Bütün kanunları, tüm kuralları, yekun otoriteleri, cümle disiplinleri yok sayarak, bir sürüngen gibi aylarca süründürüp, işkencenin her türlüsünü milim milim yaparak hatta kurşungeçirmez ‘minimum oksijenli’ bir cam kavanozun içinde, tek tek 81 vilâyetin meydanlarında ibret için lanetlenmek üzere teşhir ettikten sonra AİHM’e MAİHM’e ya da ne varsa hepsine birden ‘birden’ siktir çekerek gebertin bu iti bakalım bir daha yaşanıyor mu böyle bir olay ya da bir benzeri?
Yapın kardeşim, Allah aşkına gerekeni yapın da Özgecan bir daha hiç alamasa da bari özge canımız nefes alsın!
Adamsanız işte şimdi bunu yapın!..

DETAY:
Korkmayın, belki deri koltuğunuzdan olursunuz ama milyonların yüreğindeki ‘sonsuzluk tahtı’na kurulursunuz. Zamanı geldiğinde de arkanızda bir kahraman bırakarak ölürsünüz zira bu millet işte tam da bunu asla unutmaz.
Hesap yapmadan, onuruyla yaşayıp ölümü kazananlara selam olsun.
DEMİRKIRAN
16.02.2015 Sa: 03.47″

Erdal Demirkıran’dan Özgecan Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir