Erdoğan; İlçe Belediye Başkan Adaylarımızı Cumartesi Günü itibari ile açıklayacağız

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Partimizi ve ittifakımızı 31 Mart 2024 seçimlerinde belediye başkan adayı olarak temsil edecek isimlerin bir kısmını daha açıklayacağımız toplantıya teşrifleriniz için her birinize teşekkür ediyorum.

Bilindiği gibi 7 Ocak’ta İstanbul’da 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayımızın ismini milletimizle paylaştık. Bugün de büyükşehirlerimizin diğer kalanlarını ve il belediye başkan adaylarımızı açıklıyoruz. Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyor kendilerine seçim çalışmalarında ve daha sonrasında şehirlerimize verecekleri hizmetlerde başarılar diliyorum.
7 İLDE MHP ADAYI DESTEKLENECEK

Böylece Cumhur İttifakı’ndaki ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı ilan etmiş oluyoruz. Önümüzdeki cumartesi gününden itibaren İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Kimi şehirlere bizzat giderek kimi şehirlere ise genel başkan yardımcılarımızı göndererek ilçe başkan adaylarımızın tanıtımını kısa sürede tamamlayacağız dedi.

Bilindiği üzere Sakarya Büyükşehir belediye başkanlığı için değişime gidilerek Serdivan belediye başkanı Yusuf Alemdar ismi üzerinde karar kılınmıştı..İlçemiz Akyazı içinde Cumhur ittifakı adayı için mevcut başkan Bilal Soykan ile devam edileceği düşünülmekte.

Erdoğan; İlçe Belediye Başkan Adaylarımızı Cumartesi Günü itibari ile açıklayacağız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir