Eroğlu; ”2023 Hedefine Cumhur İttifakı İle Sapasağlam Ve Dipdiri Varalım”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski MHP İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu Açıklama Yaptı..

BEKA İÇİN MİLLİ KARAR,CUMHUR İÇİN İSTİKRAR…

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadığımız Hain Fetö darbe girişiminden sonraki olan süreçte MHP ve AKP özellikle ülkemizin milli politikalarında beraber hareket etme kararı almışlardır.
Bu vesile ile başlayan süreç Yenikapı ruhuyla,24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı adı ile çelikleşmiş bir iradeye bürünmüş ve yoluna devam etmiştir.
Şimdi önümüzde 31 Mart yerel seçimleri bulunmaktadır.
Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılına,yani 2023 e,Cumhur İttifakı ile sapasağlam ve dipdiri girebilmesi için bu seçimler Ülkemizin her yanında olduğu gibi Güzide ilçemiz Akyazı da ve Sakarya dada oldukça önem arz etmektedir.
Cevizi kırmayıp özüne inmeyen,içini de dışı gibi zannedermiş.
Evet Akyazı dan ve Sakarya dan bakıldığında herhangi bir Beka sorunu görülmeyebilir,Fakat Dikkatlice ve top yekün baktığımızda,etrafı dinlediğimizde Beka sorununun kapımıza kadar dayandığını görebiliriz.
Hdp eş genel başkanı Sezai Temelli nin bundan yaklaşık bir ay önce söylediği,Doğuda Sözde Kürdistanı biz kazanacağız,Batıda Akp ve Mhp ye kaybettireceğiz sözlerini iyi analiz etmek gerekmektedir.
Yine Hdp eş genel başkanlarının ve dağ kadrosunun bu seçim AKP ile MHP nin  sonu olacaktır söylemlerine,
İstanbul da,Ankara da Millet ittifakı kazandığında bizim oylarımızla kazandıklarını bilecekler sözlerine pür dikkat kesilmek gerekmektedir.
En önemlisi ise Bunlar bunları konuşurken CHP ve İYİ partinin genel başkanları bunlara cevap verebilmişmidir..? Yoksa Işığa yakalanan Tavşan gibi kaskatı kesilip kalmışlarmıdır buna bakmak gerekmektedir.
Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ nin Bunlar Millet değil,Bunlar Zillet ittifakı demeside aslında tamda bu söylemlerden dolayı kaynaklanmaktadır.
Bunlar Atatürkçüyüz derler,HDP ile kolkola gezerler,Bunlar Türkeşçiyiz derler CHP listelerinde HDP ile boncuk gibi alt alta dizilirler,İzmir de Babasının Ülkücülere yaptıkları ile övünen gurur duyan Tunç SOYER’i desteklemekten ar edinmezler. Bunların Aslında tek derdi, Türkiye üzerinde oynanan oyunları itina ile bozan,
Yapılan onca operasyona rağmen,içeriden ve dışarıdan vurdukları hançerlerle,ele geçiremedikleri veyahut meclis dışına itemedikleri,Türkiye Cumhuriyetinin Yıkılmaz son kalesi MHP ve Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ dir.
Çünkü Ülkemiz üzerinde hesap yapan her mihrak bilirki; MHP nin olduğu yerde,Fetö ve benzeri muadilleri,din maskesi takmış devleti ele geçirme hesabı yapanlar barınamaz,Stratejik derinlikçiler kendine yer bulamaz,Kraliyetçiler gidecek yol bulamaz,Çözüm süreci ile ilgili akla bir şey gelemez,İşte bu sebeplerden dolayı bizler,Türk Milliyetçileri olarak Liderimiz Devlet BAHÇELİ nin gösterdiği istikamette yürümekten ve sözünü yere düşürmeden,31 Mart Akşamı verdiği hedefe varmak için var gücümüzle çalışacağız.
Amasız,Fakatsız,Lakinsiz,Akyazı da Adayımız,Cumhur ittifakının adayı Sayın Bilal SOYKAN dır,Sakarya da Adayımız Cumhur İttifakının adayı Sayın Ekrem YÜCE dir. Bu vesile ile Cumhur ittifakının Akyazı Belediye Başkan adayı Sayın Bilal SOYKAN a ve Değerli Meclis üyesi adaylarına Başta,Ergün ÖZTÜRK,İksan ÖZCAN,Furkan ÇAKIROĞLU ve Ahmet ÇETİN olmak üzere herkese tek tek başarılar diler saygılar sunarım.
 Ali Doğan EROĞLU
Eroğlu; ”2023 Hedefine Cumhur İttifakı İle Sapasağlam Ve Dipdiri Varalım”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir