Eski Hakem,Gözlemci İsmail Demirtaş Öğretmene Duygusal Veda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmail Demirtaş Öğretmene Duygusal Veda
Adapazarı Nuri Bayar Ortaokulu müdür yardımcısı eğitimci İsmail Demirtaş 45 yıllık meslek yaşamını tamamlayarak emekliye ayrıldı.
1976 yılında Sabiha hanım İlkokulunda depo tayini olarak başladığı meslek hayatında Sakarya İlkokulu, Kocaali Cumhuriyet İlkokulu, Sakarya Yetiştirme Yurdu, Atatürk Lisesi, Ahmet Akkoç Ortaokulu ve Nuri Bayar Ortaokulunda görev yapan İsmail Demirtaş’ın emekliye ayrılması dolayısıyla meslektaşları veda programı düzenlendiler.

Yaş haddinden emekliye ayrılan Demirtaş’a 30 yıl görev yaptığı Nuri Bayar Ortaokulu Müdürü Faruk Kral ve öğretmen arkadaşları tarafından günün anısına şükran plaketi takdim edildi. Sakarya eğitim camiasının sevilen Görsel Sanatlar öğretmeni ve idarecisi İsmail Demirtaş için meslektaşları güzel hatıralarını paylaştılar.

Uzun yıllar görev yaptığı okulunda meslektaşlarının hazırladığı veda programında duygulu anlar yaşayan 45 yıllık eğitimci İsmail Demirtaş, severek yaptığı öğretmenlik mesleğini geride güzel izler bırakarak tamamlamanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduğunu belirtti.

Sakarya’da Görsel Sanatlar alanında başarılı çalışmalara imza atan ve çok sayıda öğrenci yetiştiren İsmail Demirtaş, meslek yaşamında kendisine her zaman destek olan tüm meslektaşlarına, 41 yıllık hayat arkadaşı emekli sınıf öğretmeni eşi Sebahat Demirtaş’a ve müzik öğretmeni kızı Burçak Demirtaş’a çok teşekkür etti.kaynak:canses.com

Eski Hakem,Gözlemci İsmail Demirtaş Öğretmene Duygusal Veda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir