Eyüpoğlu Vakıf Mahallesinde Konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güçlü Türkiye İçin Başkanlıkta Hemfikiriz

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, mevcut parlamenter sistemin siyasal istikrarsızlıklarla karşı karşıya olduğuna dikkat çekerek, “Biz; Türkiye’nin büyümesi, dünya siyasetinde etkin rolünün devamı için başkanlık sistemi diyoruz. 2023’lü hedefleri ancak ayakları yere sağlam basan yeni bir sistemle gerçekleştirebiliriz” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmaları kapsamında Akyazı Vakıf Mahallesi sakinleri ile buluştu. Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora’nın da yer aldığı ziyarette konuşan Hacıeyüpoğlu, Başkanlık Sistemi’nin milletvekillerinin de gücünü arttıracağına dikkat çekti.

2023’lü Hedefler İçin

Başkanlık sistemi ile Türkiye’de istikrar ve güven ortamının devam edeceğini de belirten Hacıeyüpoğlu, “Mevcut istem her an siyasal istikrarsızlıklarla karşı karşıyadır. Biz; Türkiye’nin büyümesi, dünya siyasetinde etkin rolünün devamı için başkanlık sistemi diyoruz. 2023’lü hedefleri ancak ayakları yere sağlam basan yeni bir sistemle gerçekleştirebiliriz. Daha güçlü bir Türkiye için başkanlıkta hemfikiriz” diye konuştu.

İnsana Hizmet

Recep Hacıeyüpoğlu konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Demokraside, hukuk devletinde, sosyal adalet ve ekonomide itibarımız her geçen gün yükseliyor. Birileri yorulmadan merkeze hayalleri koyarken, biz daima gerçekleşen vaatlerin sözünü verdik. Çünkü siyasetimizin temelinde insana hizmet var. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu var. Bu yüzden durmuyor, yola devam diyoruz.” dedi.

_MG_0123 _MG_0144 _MG_0158 IMG_0049 IMG_0097 IMG_0109

Eyüpoğlu Vakıf Mahallesinde Konuştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir