Eyyüp Genç Fen Lisesinden İlçe Jandarmaya Taziye Ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısı sonrasında 14 Askerin şehit olmasının ardından Akyazı Eyüp Genç Fen Lisesi Müdürü, Öğretmen ve Öğrenciler Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile birlikte Akyazı jandarma komutanlığına giderek taziye ziyaretinde bulunarak Askerlere ve tüm askeri personele karanfil dağıttılar.

Ziyarete Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Eyüp Genç Fen Lisesi Müdürü Zehra Tozlu, Müdür yardımcısı Asım Arı ve beraberinde öğretmen ve öğrenciler katıldı. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve beraberindeki heyeti İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu karşıladı.

İlk olarak ilçe Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu’nun odasına geçilerek taziye ziyaretinde bulunan ziyaretçi heyeti,  saldırıyı kınayarak Askerimizin ve polisimizin her zaman yanındayız mesajları vererek yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduklarını belirtiler.

Ziyarette konuşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Öncelikle Kayseri’de yaşanan hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığımı ifade ederek son kozlarını oynayan ve köşeye sıkışan terör örgütleri ve yandaşlarını onları besleyenleri Allah (C.C) “Kahhar” ismine havale ediyorum. Terör örgütleri kalleşçe tuzaklar kurarak masum insanların, Askerimizin, polisimizin vatandaşımızın canına kıyıyorlar. Ülkemizin üzerine oynanan oyunları ve düzenimizi bozmak isteyenleri engelleyen, onlara fırsat vermeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun silah arkadaşları Askerimiz, Polisimizin her zaman yanındayız. Onların ayağına taş batsa bizlerin canı acıyor. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. En başta Şehit Ailelerimize ve Ülkemizin tüm Askeri personeline baş sağlığı diliyor acılarını yürekten paylaşıyorum.  Allah şehit ailelerimize sabırlar versin yaralılarımıza acil şifalar versin tüm ülkemizin başı sağ olsun vatan sağ olsun. “dedi

İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu kendilerini ziyarete gelen ve konu ile ilgili olarak derin üzüntülerini ileten Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Eyüp Genç Fen Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürü Zehra Tozlu ’ya teşekkür etti. Ziyaretin devamında Akyazı Jandarma’da görevli Asker ve Rütbeli personellere karanfil hediye eden öğretmen ve öğrenciler birlikte hatıra fotoğrafı da çekildiler.

Eyyüp Genç Fen Lisesinden İlçe Jandarmaya Taziye Ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir