Firari Fetö İmamı Adil Öksüz’ün Arabası Akyazıda Bulundu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Darbeci FETÖ’cülerin ‘Hava Kuvvetleri imamı’ olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Adil Öksüz’ün yakalanıp adliyeye sevk edildikten sonra 21 dakikada salıverildiği ortaya çıkmıştı.

Dün güvenlik güçlerinin yapmış olduğu aramada Kaçak firari Adil Öksüzün kendisine ait audi marka olan aracı Akyazıda kaldığı evin garajında bulundu.Güvenlik güçleri araca el koydu ve yediemine teslim etti.

Güvenlik birimleri, Öksüz’ün haziran ve temmuzda iki kez ABD’ye gittiğini tespit etmiş, İlk olarak 20 Haziran’da ABD’ye giden Öksüz’ün, 25 Haziran’da dönüş yaptığı belirlenmişti.

Yapılan çalışmalar sonrası Gülen cemaatinin Hava Kuvvetleri’ndeki imamı olduğu iddia edilen Öksüz’ün, 11 Temmuz’da bir kez daha ABD’ye giderek darbe girişiminden iki gün önce 13 Temmuz’da yurda giriş yaptığı anlaşıldı. Öksüz’ün, 14 Temmuz’da İstanbul’dan Ankara’ya geldiği, 15 Temmuz’da Akıncı Üssü’nde bulunduğu saptanırken, gözaltına alındıktan sonra 16 Temmuz sabahı adliyeden serbest kalan Öksüz’ün aynı gün Ankara’dan uçakla İstanbul’a geçtiği, buradan da Sakarya’ya gittiği belirlendi. Bu tespitlere karşın, hakkında yakalama kararı çıkarılan Öksüz, kayıplara karıştı. Öksüz, Sakarya’da bulunabileceği dört eve baskın yapılmasına karşın yakalanamadı.

190720161354322351508 Yrd.-Doc.-Dr.-Adil-oKSuZ

 

Firari Fetö İmamı Adil Öksüz’ün Arabası Akyazıda Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir