Galatasaray – Balıkesirspor Maçı İlk 11’leri Belli Oldu (Lig Tv İzle)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda TT Arena’da konuk edeceği Balıkesirspor karşısındaki ilk 11’i belli oldu.

Galatasaray’ın Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da konuk edeceği Balıkesirspor’un ligdeki son durumu pek de iç açıcı olarak değerlendirilmiyor. Ligde son sırada yer alan Balıkesirspor için oldukça önemli bir maç konumunda yer alan Galatasaray maçı, Galatasaray için de şampiyonluk yolunda kritik bir viraj olarak nitelendirilebilir. Bunun en büyük belirtisi olarak ise Galatasaray’ın tecrübeli teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun maç öncesinde “Biz ne kadar liderliği istiyorsak, son sıradaki Balıkesirspor’da o kadar kümede kalmanın peşinde olacaktır, dikkatli olmalıyız ve tetikte davranmalıyız.” şeklinde yapmış olduğu açıklama olarak gösterilebilir.

Öte yandan Galatasaray’ın haftasonu oynayacağı zorlu Sivasspor müsabakası için de oyuncuları Selçuk ile Felipe Melo’nun dinlendirilmesi konusu oldukça tartışılan hususlar arasında yer alıyor. Sabah grubunun elde etmiş olduğu habere göre bu iki oyuncu Sivasspor maçı için dinlendirilmeye alınacak. Bunun yanında kalede Muslera ile oyuna başlamayı düşünen Cimbom’un defansta Tarık, Hakan Balta, Chedjou ve Olcan dörtlüsüyle başlaması muhtemel olarak görünüyor. Orta sahada ise sağ tarafta Emre Çolak, ortada Yekta ve Djemaili, sol tarafta ise Sneijder’i düşünen Hamzaoğlu, forvette ise Umut ve Burak’a yer verecek.

Balıkesir tarafından bakıldığı zaman çok ekstrim bir eksiklik bulunmazken, Galatasaray’ın kadrosunda gidecek olduğu rotasyon Balıkesirspor tarafından fırsat olarak görülebilecek nitelikle yorumlanabilir.

“Kaleyi gördüğün an şut çek”

2

Diğer bir yandan geçtiğimiz Türkiye Kupası müsabakasından uzaktan attığı şutlarla jeneriklik golleri seyircilere izleten Galatasaray’ın süper yıldızı Wesley Sneijder’a Hamza Hamzaoğlu tarafından şut için tam yetki verildiği öğrenildi. Daha önce çekmiş olduğu şutlarla birlikte gündeme gelen Wesley’in Hamzaoğlu ile birlikte bu konu hakkında özel olarak görüştüğü ve tam yetki istediğini belirtildi. Özgüven konusunda bir problem yaşamadığını dile getiren Sneijder’in Balıkesirspor maçındaki performansı merakla bekleniyor.

 

Galatasaray – Balıkesirspor Maçı İlk 11’leri Belli Oldu (Lig Tv İzle)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir