Gebzede Akyazılı Aynı Aileden 3 Kişiyi Öldüren Damat Canına Kıydı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Akyazılı kayın validesini ve 2 kayın biraderini vurarak öldüren şahıs, daha sonra intihar etti.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan Ferhat Aslan, kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu ve kayın biraderleri Feridun ile Adem Dayıoğlu’nu silahla öldürdü. Ferhat Aslan daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp intihar etti.

Olay saat 01.30 sıralarında, Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi 1762 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle aralarında sorunlar olan Ferhat Aslan, kayın validesi Ayşe Dayıoğlu’nun evine geldi.

3 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Ferhat Aslan tartışma sırasında tabancasını çıkartarak art arda ateşleyip kayın validesi Ayşe Dayıoğlu, kayın biraderleri Feridun ve Adem Dayıoğlu’nu vurdu. Ferhat Aslan daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Silah seslerini duyan komşuları eve geldiklerinde kanlar içerisindeki 4 kişiyi gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi. 112 Acil ekipleri 4 kişinin öldüğünü belirledi.

Öte yandan İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılacak incelemenin ardından Dayıoğlu ailesine ait 3 cenaze memleketleri Akyazı ilçesinde toprağa verilecek.

 

 

 

Gebzede Akyazılı Aynı Aileden 3 Kişiyi Öldüren Damat Canına Kıydı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir