Gelecek Partisi Akyazı İlçe Başkanı Hüseyin Güler Oldu’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Akyazı İlçe Başkanı Hüseyin Güler oldu’

Gelecek Partisi Akyazı İlçe Başkanlığı görevine Hüseyin Güler atandı. Güler’in yetki belgesini Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Nuray Sağıroğlu ve İl Başkanı Ender Serbes teslim etti.

Gelecek Partisi Sakarya İl Binasında Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Nuray Sağıroğlu ve İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerininde bir araya geldiği buluşmada İl Başkanı Serbes, yaptığı açıklamada, Sakarya genelinde ilçe başkanlıklarını atamaya başladıklarını belirterek, Hendek ve Adapazarı ilçelerinden sonra Akyazı ilçe başkanını da belirlediklerini söyledi. Her geçen gün teşkilatlanma yolunda mesafe katettiklerini belirten Serbes, bu gün de Akyazı İlçe Başkanı Hüseyin Güler’e yetki belgesini takdim ettiklerini kaydetti.

Serbes, atanan tüm ilçe başkanları ile uyum içinde çalışacaklarını belirterek, “Akyazı ilçe merkezinde ilçe başkanlık binamız hazır. Hüseyin Güler Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Hep birlikte uyum içinde halkımıza hizmet edeceğiz. Bunun şevk ve heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Hüseyin Güler ise, verilen görevi layıkıyla ve en güzel şekilde yerine getireceğini, hedeflerinin özgürlükçü yeni bir vizyon ile hizmet etmek olduğunu belirterek, çok çalışacaklarını ve Akyazı halkıyla iç içe olacaklarını ifade etti.

HÜSEYİN GÜLER KİMDİR ?

1969 Çaykara, Trabzon’da doğdu. 1992 yılından bu yana Akyazı’da mobilya imalatı ve ticareti yapan Güler, Akyazı Ağaç İşleri Derneği yönetim kurulu üyeliği ve Akyazı Trabzon Derneği Başkanlığı görevlerinde bulundu. Güler Evli ve iki çocuk babası.

Gelecek Partisi Akyazı İlçe Başkanı Hüseyin Güler Oldu’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir