Geleneksel Muhtarlar Derneği İftarına Yoğun İlgi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş un da katılımıyla Akyazılı muhtarlar iftarda bir araya geldi.

iftar yemeğinde konuşan Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş “ Katılımlarından dolayı valimiz H.Avni Çoş’a öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Oluşan birlik ve beraberlik ortamından dolayı iftar programına gelen tüm muhtarlara teşekkür ediyorum “ dedi.
İftar Programına Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Kaymakam Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Hasan Akcan İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir  , Akyazı Ak Parti ilçe teşkilatı başkanı Feyzi Bora, Atso Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Borsa ve Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar,  Siyasi Partilerin başkan ve üyeleri, Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri, daire müdür ve memurları, iş adamları, basın mensupları ve muhtarlar katıldılar.
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, “ Ramazan ayının tüm islam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Akyazılı muhtarlarla beraber iftar yaptık. Allah bu mübarek ayı bereketli şekilde geçirmeyi bizlere nasip etsin. Bu vesileyle bu güzel ortamda bizleri bir araya getiren Muhtarler Derneği Başkanı ve muhtarlarımıza çok teşekkür ederim. “ dedi.
Akyazı Muhtarlar Derneği Bekir Durmuş iftar yemeğine gelen yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, ve davetliler ile teker teker görüşerek, hasbihal etti.
Geleneksel Muhtarlar Derneği İftarına Yoğun İlgi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir