1. Haberler
  2. Manşet
  3. Geleneksel Naci Fazlıoğlu Futbol Turnuvası Çekişmeli Maçlarla Sona Erdi

Geleneksel Naci Fazlıoğlu Futbol Turnuvası Çekişmeli Maçlarla Sona Erdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

…AKYAZI KAYMAKAMLIĞI,AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE AKYAZI GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORTAKLAŞA DÜZENLENDİĞİ “4. GELENEKSEL U-12 NACİ FAZLIOĞLU FUTBOL TURNUVASI “
29.08.2023 SALI GÜNÜ AKYAZI BATAKKÖY SENTETİK ZEMİNLİ FUTBOL SAHASINDA HEYACANLI VE ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLDU.

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü K.Adem ALTUN; Hocaların hocası,değerli spor adamı, antrenör, Akyazı’da Futbolu sevdiren, değerli şahsiyet ve hepimizin hocası Rahmetli Naci FAZLIOĞLU anısına bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz futbol turnuvasıyla hem adını yaşatmak hem de 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılını birlikte güzel bir şekilde yad etmek istedik. Turnuvaya 12 takım katılım sağlamış olup, hakemler eşliğinde müsabakalar oynanmıştır. Geleceğin Yıldızlarının buluştuğu bu organizasyonun kazananı dostluk oldu.
Gerçekleştirdiğimiz bu güzel Organizasyonda bizlere destek veren Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Akyazı Kaymakamımız Yakup GÜNEY, Akyazımızın Kıymetli Belediye Başkanı Bilal SOYKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğüne, Sporcularımıza, Antrenörlerimize, Velilerimize, Hakemlerimize, İlçe Müdürlüğümüz Spor Uzmanı Recep KODALAK’a ve çalışma arkadaşlarıma sizlerin aracılığıyla teşekkür etmeyi bir borç bilirim. İlçemiz içerisinde yapılan bir çok organizsayona maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sayın kaymakamımız ve belediye başkanımız ile birlikte güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz.

A GRUBU
ALAAĞAÇ SPOR
AKYAZI FUTBOL KULÜBÜ
ARİFİYE SPOR
B GRUBU
AKYAZISPOR
KEREM ALİ SPOR
TAŞKISIĞI SPOR

C GRUBU
AKYAZI AKIN SPOR
ADA KARTALLARI SPOR
SAKARYA 1921 F.K.

D GRUBU
AS KUZULUK SPOR
HENDEK GENÇLİK SPOR
YAZLIK FUTBOL KULÜBÜ
DERECEYE GİREN TAKIMLAR
1 . SAKARYA 1921 FK
2 . TAŞKISI SPOR KULÜBÜ
3 . AKYAZI AKIN SPOR KULÜBÜ
3.AKYAZI SPOR KULÜBÜ
Akyazı Belediye Başkanlığınca müsabakalara katılım sağlayan sporculara yönelik yemek ikramı yapılmış olup müsabakalarda dereceye giren çocuklara madalya ve kupaları takdim edildi.

Geleneksel Naci Fazlıoğlu Futbol Turnuvası Çekişmeli Maçlarla Sona Erdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir