Genç Beytullah’ın Cesedi Bulundu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün serinlemek amacıyla girmiş olduğu gölette boğularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Beytullah Yüksel’in cansız cesedi uzun süren arama çalışmalarının ardından bulundu.

2 Haziran 2016 Perşembe günü Akyazı’ya bağlı Salihiye Köyü (Mahallesi)’nde hafriyat alımı işlemlerinin ardından oluşan gölette serinlemek amacıyla suya girmek isteyen 17 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetmiş ve bu hadiseden sonra ekipler tarafından arama çalışmaları başlatılmıştı.
Gece yarısına kadar devam aramalarda herhangi bir netice alınamaması üzerine ara veren AFAD ve özel deniz polisi dalgıçları arama çalışmalarına bu sabah 07.00 da yeniden başladı. Saat 09.20 sularında genç Beytullah’ın cansız bedeni bulunarak sudan çıkarıldı. Akyazı Savcısının olay yerinde incelemesi ardından talihsiz gencin cesedi Akyazı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

1 2

Genç Beytullah’ın Cesedi Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Lanet gölü kaldırsınlar artık ordan bi çözüm bulsunlar

    Cevapla
  2. Daha kaç can gidecek kaç ana bağrına taş basacak kaç ocağa kor ateş düşecek

    Cevapla
  3. 5 Haziran 2016, 00:07

    Rbbim bizim gibi hiç bir ailenin yüreğini yakmasin bizim canımız gitti başka anne babanın canı yanmamasi iiçin bu davanın peşini birakmicagiz en kisa surede hukuk mücadelesine başlayacağını undan emin olun

    Cevapla